Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak Esensial Ylang

Minyak Esensial Ylang
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Ylang Essential Oil

Nama Produk

Minyak Esensial Ylang

Nama lain

Minyak Ylang Ylang

Spesifikasi

100% Pure Natural

Rupa

Cecair cerah kuning cerah

Contoh

Tawaran Percuma

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah pengekstrakan

Penyulingan Wap

Bahagian Loji

Bunga

Asal

China

Persijilan

ISO, KOSHER, FDA

Pembekal

FZBIOTECH

Gred

Makanan dan Kosmetik

Minyak esensial ylang ylang adalah sejenis minyak penting yang biasa digunakan dalam aromaterapi. Sumber dari bunga Cananga odorata (tumbuhan yang berasal dari Filipina dan Indonesia), minyak esensial ylang dikatakan menawarkan pelbagai manfaat kesihatan. Salah satu komponen utama minyak pati ylang adalah linalool, sebatian yang didapati memiliki sifat pengurangan tegasan dalam beberapa kajian awal.

Bahan-bahan kimia utama Ylang Ylang Essential Oil adalah: Linalool, Geranyl asetat, Germacrene-D, beta-Caryophyllene, Benzyl asetat, Geraniol, Methyl p-Cresol, Methyl benzoate, Geranyl asetat, Farnasene, dan Benzyl benzoate.

1. Digunakan dalam aplikasi aromaterapi, Minyak Essential Ylang Ylang melegakan tekanan, kegelisahan, kesedihan, ketegangan, dan tidur tanpa tidur. Kualiti afrodisiaknya terkenal untuk meningkatkan libido untuk meningkatkan keghairahan antara pasangan.

2. Minyak Essential Ylang Ylang diketahui mengimbangi dan mengawal pengeluaran minyak di kulit dan rambut, sementara juga menenangkan keradangan dan kerengsaan. Ia meningkatkan peredaran, menggalakkan pertumbuhan kulit dan rambut baru, menyumbang dan mengekalkan penghidratan, keadaan, dan mencegah jangkitan.

3. Ylang Essential Oil secara berkesan memudahkan penyembuhan luka, meningkatkan kesihatan sistem saraf, mengurangkan stres yang dikenakan pada saraf, mengimbangi tekanan darah, dan menstabilkan kadar denyutan jantung.


Penggunaan Minyak Esensial Ylang

Minyak pati Ylang-ylang boleh membantu dengan masalah-masalah seperti, cepat bernafas tekanan darah tinggi dan degupan jantung, serta impotensi dan frigidity.Ylang-ylang minyak pati adalah yang paling sesuai untuk digunakan dalam minyak wangi dan industri penjagaan kulit.


Carta aliran

Ylang Oil.jpg

Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

FZBIOTECH Package

Lemon Essential Oil.jpg


Siasatan