banneer
Rumah > Produk-produk >> API

Xanthohumol

Xanthohumol
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infarkasi Asas Xanthohumol
Nama produk: Xanthohumol
Nama lain: Hops flower extract
Bahagian yang digunakan: bunga
Assay: 98% oleh HPLC
Rupa: serbuk halus coklat kuning
Rumus kimia: C21H22O5
Jisim molar: 354.4 g / mol
CAS No .: 6754-58-1
Pembekal: FZBIOTECH
Xanthohumol adalah produk semulajadi yang terdapat dalam perbungaan wanita Humulus lupulus, juga dikenali sebagai hop. Komponen ini juga dijumpai dalam bir dan tergolong dalam kelas sebatian yang menyumbang kepada kepahitan dan rasa hop. Xanthohumol adalah chalconoid prenatal, biosynthesized oleh sintetik polyketide jenis III (PKS) dan enzim pengubahsuaian berikutnya.

Faedah Xanthohumol
1. Anti-jerawat, anti-bakteria dan anti-radang: Xanthohumol telah dikaji dan didapati mempunyai fungsi menenangkan, kesan anti-radang pada keradangan kulit, dan fungsi antibakteria, yang dapat menghalang jerawat yang tumbuh pada kulit akibat pelbagai bakteria.
2. Anti-kanser: xanthohumol telah diuji oleh sejumlah besar eksperimen untuk menghilangkan oksigen aktif, mengeluarkan kerosakan oksidatif dari badan, dan memainkan peranan penting dalam kerosakan sel. Ia adalah sebatian yang boleh melawan kanser.

Permohonan Xanthohumol
1. Digunakan dalam medan makanan, menambah hop ketika membuat bir, kerana minyaknya yang tidak menentu sehingga mempunyai bau wangi, dan mempunyai kesan antiseptik;
2. Digunakan dalam bidang produk kesihatan, untuk dijadikan kapsul dapat mengurangkan tekanan menopause, kecewa, kebimbangan dan gejala lain;
3. Digunakan dalam bidang farmaseutikal, untuk merawat penyakit pleurisy, tuberkulosis dan kusta tuberculoid yang berlebihan.


Pakej & Penghantaran

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 1-5kg / Beg aluminium foil, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)
15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Glutathione.jpg


Glutathione.jpg


Imej Syarikat:

Glutathione.jpg


Glutathione.jpg

Siasatan