Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Reserpine

Reserpine
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Reserpine

Nama produk: Reserpine

Tanaman oren: Root

Spesifikasi: 98%, 99%

CAS No .: 50-55-5

Rupa: serbuk kristal putih atau cahaya tan

Berat molekul: 608.68

Rumus molekul: C33H40N2O9


Pengenalan Reserpine

Reserpine dapat menurunkan tekanan darah dan kadar denyut jantung, peranan kestabilan yang perlahan, sederhana dan tahan lama, tahan lama dan peranan sistem saraf pusat, adalah sedatif yang baik. Rawatan pesakit hipertensi menggunakan patch reserpine topikal Lee, pelekat Shen buck, tekanan gantung yang dilampirkan kepada penggunaan luaran ubat Cina yang dipasang digabungkan untuk menguatkan tekanan darah menurunkan kesan.


Fungsi Reserpine

1. Reserpine disekat oleh neuron adrenergik ubat antihipertensi.

2. Produk ini adalah kekurangan akhir saraf syaraf periferi adrenalin, jantung, otak dan tisu-tisu lain catecholamines dan 5 - HT untuk tekanan darah tinggi, kadar jantung yang perlahan dan perencatan sistem saraf pusat. Kesan antihipertensi terutamanya dengan mengurangkan output jantung dan rintangan periferi yang berkurangan, sebahagian daripada inhibisi refleks kardiovaskular untuk dicapai.

3. Tindakan reserpina di kawasan hipotalamik menghasilkan penenang, tetapi tidak menyebabkan rasa mengantuk dan kesan anestetik, tidak mengubah EEG tidur, dapat mengurangkan kebimbangan pesakit dengan hipertensi, ketegangan dan sakit kepala.

4. Haiwan eksperimen kurang daripada dos reserpine klinikal, yang muncul miosis, kedutan kelopak mata dan kendur, hipotermia, gejala gastrointestinal seperti percepatan aktiviti.


Permohonan Reserpine

1. Digunakan dalam bidang makanan, ia telah menjadi bahan mentah baru yang digunakan dalam industri makanan dan minuman;

2. Digunakan dalam bidang produk kesihatan;


Pakej & Penghantaran

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 1-5kg / Beg aluminium, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)

15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.

Shelf Life: 24 bulan

Reserpine


Imej Syarikat

Siasatan