Banner
Rumah > Produk >> API

Terbinafine Hydrochloride

Terbinafine Hydrochloride
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Basia Terbinafine HCL

Nama lain: Terbinafine hydrochloride

Kemurnian: 99% min

Rupa: serbuk Kristal putih

CAS No .: 91161-71-6

EINECS: 245-385-8

Rumus molekul: C21H25N

Formula Struktur:

terbinafine hydrochloride.png

Pengenalan Terbinafine hydrochloride

Terbinafine ยท HCl seorang ahli kelas alyamin antifungal, telah dijumpai sebagai perencat spesifik sintesis ergosterol melalui perencatan epoxidase squalene. Squalene epoxidase adalah enzim yang dikeluarkan oleh kulat dermatophyte untuk memecahkan Squalene, yang mengganggu fungsi membran sel dan sintesis dinding. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa Terbinafine juga mengurangkan keupayaan patogen jamur untuk menghasilkan spesies oksigen reaktif, oleh itu ia dikenali sebagai pemulung radikal bebas dalam vitro dan berpotensi mengandungi aktiviti anti-radang dalam vivo.


Faedah serbuk terbinafine hcl

1. Terbinafine adalah terutamanya berkesan pada kelompok kulat dermatophyte.

2. Sebagai krim atau serbuk 1%, ia digunakan secara topikal untuk jangkitan kulit cetek seperti jock gatal (tinea cruris), kaki atlet (tinea pedis), dan jenis lain kurap (tinea corporis). Krim Terbinafine berfungsi pada separuh masa yang diperlukan oleh antikulat lain.
3. Tablet lisan 250 mg sering dirawat untuk rawatan onychomycosis, jangkitan kuku kulat, biasanya oleh spesies dermatophyte atau Candida. Jangkitan kulat kulat terletak jauh di bawah kuku di kutikula yang mana rawatan topikal yang digunakan tidak dapat menembusi dalam jumlah yang mencukupi. Tablet boleh, jarang sekali, menyebabkan hepatotoksisiti, jadi pesakit diberi amaran dan boleh dipantau dengan ujian fungsi hati. Alternatif untuk pentadbiran lisan telah dikaji.
4. Terbinafine hydrochloride boleh menyebabkan atau memburukkan subacute kutaneus lupus erythematosus. Orang dengan lupus erythematosus harus terlebih dahulu membincangkan kemungkinan risiko dengan doktor sebelum memulakan terapi.


Pakej & Penghantaran:


Terbinafine HCLImej Syarikat:


Pembina Terbinafine HCL

Pembina Terbinafine HCL
Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional China usp standard terbinafine hydrochloride bubuk, harga rendah pukal terbinafine serbuk pengilang, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% murni, alam semula jadi, dan kilang GMP usp serbuk terbinafine hydrochloride standard, serbuk terbinafine pukal harga rendah, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk serbuk baja terbinafine hydrochloride standard berbuih tinggi dan tinggi usp, serbuk terbinafine pukal harga rendah dari kami.


Siasatan