Banner
Rumah > Produk >> API

S-adenosil-L-mionionin

S-adenosil-L-mionionin
COA SAME
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas S-adenosyl-L-mionionin

Nama produk: S-adenosyl-L-mionionine

Rupa: Cahaya kuning ke Serbuk putih

CAS NO .: 97540-22-2,101020-79-5
Formula molekul: C15H24N6O5S
Berat molekul: 400.45

Kandungan Air: Kurang daripada 1%

Kesucian: 99%


Perihalan S-adenosil-L-mionionin

SAME (dikenali sebagai S-adenosylmethionine) bukan herba atau hormon. Ia adalah molekul yang semua sel hidup, termasuk kita sendiri, menghasilkan sentiasa. Untuk memahami SAME anda perlu memahami methylation terlebih dahulu dan pentingnya proses ini. Methylation adalah urus niaga mudah di mana satu molekul menyumbang satu kumpulan metil (lampiran empat atom) ke molekul jiran di dalam badan kita. Kumpulan mete SAME terdiri daripada satu karbon dan tiga atom hidrogen. Urusniaga ini mempunyai kesan yang meluas yang mempengaruhi segala-galanya dari perkembangan janin hingga ke fungsi otak. Ia mengawal ekspresi gen, mengekalkan membran berlemak yang melindungi sel kita, dan membantu mengawal pelbagai hormon termasuk serotonin, melatonin, dopamin, dan adrenalin. Tanpa SAME tidak akan ada metilasi.


Faedah S-adenosil-L-mionionin

SAME adalah bahan yang dihasilkan oleh tubuh kita sendiri. Dengan penurunan tahap SAME umur, dan yang lebih tua kita mendapat kemerosotan tahap SAME yang lebih drastik. Apabila tahap SAME mula berkurangan, kesukaran mula muncul. Kesukaran ini boleh diperbaiki oleh suplemen SAME yang merupakan replikasi sintetik yang stabil dan stabil. Ia bukan ubat, herba, vitamin atau hormon, tetapi molekul yang sangat reaktif atau nutrien sel utama dengan hampir tiada kesan sampingan. Lagipun, seseorang itu semata-mata menambah apa yang sedia ada dalam setiap sel. Sejak penemuannya pada tahun 1952, peranan SAME dalam mengekalkan kesihatan yang baik telah menjadi lebih meluas, dan hari ini ia dinilai di kalangan suplemen makanan terlaris.


Penghantaran dan Pakej

S-adenosyl-L-methionine


Syarikat

S-adenosyl-L-methionine Supplier

S-adenosyl-L-methionine ManufacturerXi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional China usp standard s-adenosyl-l-methionine, pukal harga s-adenosyl-l-mionionine pukal terbaik, untuk semua yang anda perlukan dengan harga terbaik, 100% tulen, alam semula jadi, dan kilang GMP usp standard s-adenosyl-l-methionine, serbuk s-adenosyl-l-mionionine pukal harga terbaik, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pemprosesan s-adenosyl-l-mionionine standard pukal baki besar, tinggi serbuk s-adenosil-l-mionionine pukal terbaik dari kami.


Siasatan