Banner
Rumah > Produk >> API

L-Thyroxine

L-Thyroxine
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas L-Thyroxine

Nama: L-Thyroxine (T4)

CAS: 51-48-9

Formula molekul : C15H11I4NO4

Berat Molekul: 776.87

Rupa: Serbuk putih

Kemurnian: 99% MIN

Formula Struktur

93.gif

Faedah L-Thyroxine

1.Levothyroxine, juga L-thyroxine atau T4, adalah bentuk sintetik tiroksin hormon tiroid, yang biasanya dirembeskan oleh sel-sel folikular kelenjar tiroid. Ia juga digunakan untuk merawat kekurangan hormon tiroid, dan kadang-kadang untuk mencegah kanser tiroid berulang. Seperti rakan sejawatnya yang semulajadi, levothyroxine secara kimia dalam bentuk L kiral. Dextrothyroxine ubat yang berkaitan (D-thyroxine) telah digunakan pada masa lalu sebagai rawatan untuk hiperkolesterolemia (paras kolesterol tinggi) tetapi telah ditarik kerana kesan sampingan jantung.

2.T4 / L-Thyroxine adalah pro-hormon, yang badan anda menukar menjadi T3 pada kadar yang diperlukan sahaja dan oleh itu dapat dianggap sebagai ubat yang lebih ringan dan lebih selamat daripada T3.

3. L-Thyroxine adalah pembakar lemak yang sangat baik sejak metabolisma anda bertambah banyak ketika berada di atasnya. Anda mampu untuk menjadi sloppier sedikit di diet pra-peraduan kerana ia masih akan membakar lemak apabila anda mengambil banyak kalori sejak metabolisma anda akan menjadi gergasi.

4. L-Thyroxine digunakan secara meluas oleh pembina badan dan penagih kecergasan pada kitaran pra-persaingan untuk mendapatkan bantuan, yang juga digunakan oleh orang yang terlalu berat untuk mengurangkan berat badan. Ia meningkatkan metabolisme dan menghasilkan kesan merangsang umum. Walau bagaimanapun, bahan ini harus digunakan dengan bijak.


Fungsi L-Thyroxine

Digunakan untuk merawat hipotiroidisme, dan merupakan rawatan pilihan bagi pesakit yang mempunyai hipotiroidisme, yang sering memerlukan terapi hormon tiroid sepanjang hayat. Ia juga boleh digunakan untuk merawat goitervia keupayaannya untuk menurunkan hormon tiroid-stimulasi (TSH), hormon yang dianggap sebagai pemacu goiter. Levothyroxine juga digunakan sebagai terapi intervensi pada pesakit dengan penyakit tiroid nodular atau kanser tiroid untuk menekan rembesan hormon tiroid (TSH).


Penghantaran dan Pakej

L-Thyroxine


Syarikat

L-Thyroxine Supplier

L-Thyroxine ManufacturerXi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional China usp standard levothyroxine serbuk, harga terbaik pukal 99% l-thyroxine pengeluar, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan GMP kilang usp standard levothyroxine powder, harga terbaik pukal 99% l-thyroxine, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk serbuk levothyroxine pukal borong dan kuantiti tinggi, harga terbaik pukal thyristox 99% daripada kami.Siasatan