Banner
Rumah > Produk >> API

Tianeptine Sulfate

Tianeptine Sulfate
Senarai Produk FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Tianeptine Sulfate
Nama produk: Tianeptine Sulfate
(3-Chloro-6,11-dihydro-6-methyl-5,5-dioxidodibenzo [c, f] [1] , 2] thiazepin-11-yl) amino] hidrat asid heptanoik sulfat (2: 1: 2); Tianeptine hemisulfate monohydrate (THM) 11-dihydrodibenzo [c, f] [1,2] thiazepin-11-yl) amino] hidrat asid heptanoik sulfat (2: 1: 2); Tianeptine hemisulfate hydrate
MF: C42H56Cl2N4O14S3
MW: 1008.01344
Rupa: serbuk Kristal putih
Kemurnian: Lebih daripada 98%
Ujian: HPLC
CAS: 1224690-84-9
Pembekal: FZBIOTECH

Pengenalan Tianeptine Sulfate
Tianeptine Sulfate adalah garam Tianeptine yang bertambah baik. Ia bukan hygroscopic jadi pengendalian serbuk adalah lebih mudah. Oleh kerana ia tidak diserap dan diekskresikan dari badan, garam sulfat membenarkan pembebasan Tianeptine lebih lama dalam tempoh yang lebih lama. Daripada dos tiga kali dengan kesan puncak yang cepat dan kesan yang cepat jatuh, garam sulfat membolehkan satu dos untuk mengekalkan tahap plasma dalam badan lebih lama daripada garam natrium. Ciri-ciri yang diperbaiki ini menjadikan Tianeptine Sulfate sebagai tambahan tambahan.

Faedah Tianeptin Sulfat
Tianeptine Sulfate bukan sahaja kesan antidepresan yang baik dan reaksi buruk adalah jauh lebih rendah daripada ubat-ubatan tricyclic antidepresan konvensional, hampir tiada kesan buruk ke atas sistem kardiovaskular, darah, hati dan buah pinggang tidak cedera, dan saya tidak mempunyai kesan menenangkan. Tianeptine bukan sahaja berkesan untuk kemurungan dan neurosis kemurungan, ketagihan alkohol dan kemurungan selepas alkohol juga berkesan. Penggunaan jangka panjang boleh mencegah kambuh.

Pakej & Penghantaran
Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
ShippingTime: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 1-5kg / Beg aluminium, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)
15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Glutathione.jpg

Glutathione.jpg


Imej Syarikat:

Glutathione.jpg


Glutathione.jpg

Siasatan