Banner
Rumah > Produk >> API

Tetracaine Hydrochloride

Tetracaine Hydrochloride
Senarai Produk FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Tetracaine Hydrochloride
Nama produk: Tetracaine Hydrochloride
Nama lain: Serbuk Tetracaine HCL
Sinonim: L DAN OCAIN hidroklorida; INTERCAIN hidroklorida; MEETHOBALM hidroklorida; 2- (DIMETHYLAMINO) ETIL 4- (N-BUTYLAMINO) benzoate hidroklorida; 2-DIMETHYLAMINOETHYL ESTER OFP-BUTYLAMINOBENZOIC ACID hidroklorida; 4- (N-BUTYLAMINO) Asid benzoik 2- (DIMETHYLAMINO) ETHYL ESTER HYDROCHLORIDE; 4- [BUTYLAMINO] BENZOIC ACID-2- [DIMETHYLAMINO] ETHYL ESTER HYDROCHLORIDE; 4-BUTYLAMINOBENZOIC ACID DIMETHYLAMINOETHYL ESTER HCL
Formula molekul: C15H25ClN2O2
Berat molekul: 300.82
Rupa: serbuk Kristal putih
Spec .: 99%
CAS: 136-47-0
EINECS: 205-248-5
Pembekal: FZBIOTECH
Formula Struktur:
Tetracaine hcl

Pengenalan Tetracaine Hydrochloride
Tetracaine hydrochloride (TCH) adalah salah satu daripada anestetik tempatan yang kuat. Kajian kinetik pengoksidaan tetracaine hydrochloride oleh natrium N-chlorobenzenesulfonamide (chloramine-B atau CAB) telah dibawa dalam medium HClO4 pada 303 K. Kadar menunjukkan ketergantungan urutan pertama pada, menunjukkan kebergantungan pesanan pecahan pada, mengawal kepekatan asid. Pengurangan pemalar dielektrik medium, dengan menambah metanol, meningkatkan kadar. Perubahan kekuatan ionik dan penambahan benzenesulfonamide atau NaCl tidak mempunyai kesan yang signifikan terhadap kadar. Reaksi itu dipelajari pada suhu yang berbeza dan parameter pengaktifan telah dinilai. Stoikiometri reaksi didapati 1: 5 dan produk pengoksidaan telah dikenalpasti oleh analisis spektrum. Asid bebas konjugat C6H5SO2NHCl CAB dirumuskan sebagai spesies pengoksidaan reaktif. Keputusan yang diperhatikan telah dijelaskan oleh mekanisme yang munasabah dan undang-undang kadar yang berkaitan telah disimpulkan.

Penggunaan Tetracaine Hydrochloride
Pemeriksaan yang sistematik menyiasat tetracaine untuk digunakan dalam jabatan kecemasan, terutamanya untuk memulakan garis intravena pada kanak-kanak, memandangkan sifat analgesik dan menjimatkan kosnya. Walau bagaimanapun, ia tidak menemui peningkatan dalam cubaan pertama percubaan.
Tetracaine adalah T dalam TAC, campuran 5-12% tetracaine, 0.05% adrenalin, dan 4 atau 10% kokain hidroklorida yang digunakan dalam pembedahan telinga, hidung, dan tekak dan di jabatan kecemasan di mana numbing permukaan diperlukan dengan pantas, terutamanya apabila kanak-kanak telah cedera di mata, telinga, atau lokasi sensitif yang lain.

Pakej & Penghantaran
Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
ShippingTime: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 1-5kg / Beg aluminium, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)
15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Tetracaine Hydrochloride.jpg

Tetracaine hcl.jpg


Imej Syarikat:


Siasatan