Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

100 Minyak Pokok Teh Tulen

100  Minyak Pokok Teh Tulen
Minyak Pokok Teh FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infomasi Asas

Nama Produk

100 Minyak Pokok Teh Tulen

Nama lain

Minyak pokok teh

Spesifikasi

100% Murni Asli

Penampilan

Cecair nipis, tidak berwarna hingga kuning muda

Contohnya

20 Tawaran Percuma ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah pengekstrakan

Penyulingan wap

Bahagian Tumbuhan

daun

Asal

China, Australia

Pensijilan

ISO, KOSHER, FDA

Pembekal

FZIBOTECH

Gred

Makanan dan Kosmetik

Minyak pati dari Pokok Teh tidak diekstrak dari tanaman yang biasanya dikaitkan dengan teh sebagai minuman. Ini juga tidak berkaitan dengan Minyak Teh, yang diekstrak dari biji tanaman Teh. Sebagai gantinya, ia diekstrak melalui penyulingan wap ranting dan daun Pokok Teh, yang memiliki nama botani Melaleuca Alternifolia. Pokok teh berasal dari Queensland Tenggara dan New South Wales, di Australia, itulah sebabnya ia merupakan minyak pati yang biasa dan popular di negara itu. Namun, sifatnya yang mengagumkan telah tersebar ke bahagian lain di dunia, sehingga tidak dapat dijumpai di peringkat antarabangsa. Komponen utama minyak pati Tea Tree ialah Alpha Pinene, Beta Pinene, Sabinene, Myrcene, Alpha Phellandrene, Alpha Terpinene, Limonene, Cineole, Gamma Terpinene, Para Cymene, Terpinolene, Linalool, Terpinenol dan Alpha Terpineol. Pokok ini berasal dari Australia dan minyaknya telah digunakan dan terkenal di kalangan penduduk asal benua itu sebagai ubat penawar semua sejak zaman kuno.


Fungsi

1. Minyak Pokok Teh adalah salah satu minyak aromaterapi yang paling penting bagi mereka yang positif HIV serta mereka yang menderita sistem kekebalan tubuh yang terganggu kerana rawatan barah atau penyakit lain seperti ME.

2. Ia adalah antiseptik semula jadi, kuman, antibakteria, fungisida. 0010010 nbsp;


Penggunaan

1. Minyak pati Pokok Teh sangat berguna untuk merawat jerawat, abses, atlet 00 1 00 1 0 # {2}}; kaki, asma, bronkitis, katarr, demam, batuk, sistitis, kelemumur, herpes, gigitan serangga dan sengatan, penyakit pernafasan, kurap, sinusitis, sariawan, pruritus, batuk kering, vaginitis, ketuat dan batuk rejan.

2. Khasiat minyak pati pokok teh yang paling penting adalah tindakan perangsang imun yang kuat, yang sangat berguna dalam melemahkan penyakit seperti demam kelenjar dan bagi orang yang berulang kali mengalami jangkitan. Pokok Teh boleh digunakan untuk mencegah jangkitan sekunder.

3. Ia berguna untuk selesema, selesema dan penyakit berjangkit pada masa kanak-kanak. 0010010 nbsp;


Laporan ujian

COA of Tea tree Oil

FZBIOTECH Package

Tea Tree Oil price.jpgSiasatan