Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak pokok teh

Minyak pokok teh
Minyak Pokok Teh FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrastrikasi Asas Minyak Pokok Teh

Asal: China, Australia

Sebahagian tumbuhan yang digunakan: daun pokok teh

Rupa: Cecair tipis, tidak berwarna hingga kuning terang

Pengekstrakan: Penyulingan wap

Kandungan: ≥1.8 cineole 15% α-terpinene (5%, 13%)

CAS NO.:68647-73-4


Pengenalan Minyak Pokok Teh

Minyak pokok Teh Minyak tidak diekstrak daripada tumbuhan yang biasanya dikaitkan dengan teh sebagai minuman. Ia juga tidak berkaitan dengan Teh Minyak, yang diekstrak dari benih kilang teh. Sebaliknya, ia diekstrak melalui penyulingan stim ranting dan daun Teh Tree, yang mempunyai nama botani Melaleuca Alternifolia. Pokok teh berasal dari Queensland Tenggara dan New South Wales, di Australia, sebab itu ia adalah minyak penting dan popular di negara itu. Walau bagaimanapun, kualiti yang mengagumkan telah merebak ke bahagian lain di dunia, sehingga tidak dapat dijumpai di peringkat antarabangsa. Unsur-unsur utama minyak pokok Pokok Teh ialah Alpha Pinene, Beta Pinene, Sabinene, Myrcene, Alpha Phellandrene, Alpha Terpinene, Limonene, Cineole, Gamma Terpinene, Para Cymene, Terpinolene, Linalool, Terpinenol dan Alpha Terpineol. Pokok ini berasal dari Australia dan minyaknya telah digunakan dan dikenali di kalangan penduduk asli benua itu sebagai ubat penawar semua sejak zaman purba.


Fungsi Minyak Pokok Teh

1.Tea Tree Oil adalah salah satu minyak aromaterapi yang paling penting bagi mereka yang positif HIV serta mereka yang mengalami sistem imun yang berkompromi kerana rawatan kanser atau penyakit lain seperti ME.

2. Ia adalah antiseptik semulajadi, germicide, antibakteria, fungisida.


Carta aliran

Tea Tree Oil.jpg


Penggunaan Minyak Pokok Teh

1.Tea Minyak pati pokok adalah berharga dalam rawatan jerawat, abses, kaki atlet, asma, bronkitis, sakit sendi, luka sejuk, batuk, cystitis, kelemumur, herpes, gigitan serangga dan sakit gigi, penyakit pernafasan, cirit-birit, sinusitis, pruritus, batuk kering, vaginitis, ketuat dan batuk kokol.

2. Kepentingan utama minyak pokok teh adalah tindakan perangsang imun yang berkuasa, yang amat berguna dalam penyakit melemahkan seperti demam kelenjar dan bagi orang-orang yang berulang kali menyerang jangkitan. Pokok Teh boleh digunakan untuk mencegah jangkitan sekunder.

3.Ia berharga untuk selesema, influenza dan penyakit berjangkit pada zaman kanak-kanak.


Sijil Analisis

Teh pokok Oil.jpg

Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium

25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.

Shelf Life: 24 bulan

Pure Tea Tree Oil.jpg

Tea Tree Oil price.jpg


Syarikat
Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional minyak pokok teh China, teh pengeluar minyak pokok teh, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan minyak pokok teh kilang GMP, teh minyak pokok teh, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak pokok teh besar dan besar, minyak pokok pokok teh, minyak pokok teh organik, minyak pokok teh tulen, minyak pokok teh α-terpinene, teh minyak pokok teh, 68647-73-4 dari kami.

Siasatan