Banner
Rumah > Produk >> API

Pembekalan Otot Pembersih Otot 99% Andarine / Andarine S4 / CAS 401900-40-1

Pembekalan Otot Pembersih Otot 99% Andarine / Andarine S4 / CAS 401900-40-1
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasasi Asas Andarine S4

Nama Produk: Andarine, Andarine S4

Sinonim: Acetamidoxolutamide; Androxolutamide; GTx-007; S-4

MF: C19H18F3N3O6

Jisim molar: 441.357 g / mol

Kesucian: 99%

Permohonan: Pertumbuhan otot

Warna: Serbuk Putih atau kekuningan

CAS NO .: 401900-40-1

Pembekal: FZBIOTECH

Formula Struktur:

401900-40-1.png


Pengenalan Andarine S4

Andarine adalah agonis separa aktif secara oral untuk reseptor androgen. Ia kurang kuat dalam kedua-dua kesan anabolik dan androgenik daripada SARM yang lain. Dalam model hewan hipertrofi prostatic benign, pembelian andarine ditunjukkan untuk mengurangkan berat badan prostat dengan keberkesanan yang sama dengan finasteride, tetapi tanpa menghasilkan sebarang pengurangan jisim otot atau kesan sampingan anti-androgenik. Ini menunjukkan bahawa ia mampu menghalang penghadiran dihydrotestosterone kepada sasaran reseptornya dalam kelenjar prostat, tetapi kesan agonisnya pada reseptor androgen dan mencegah kesan sampingan yang berkaitan dengan ubat-ubatan anti-androgenik yang digunakan secara tradisional untuk rawatan BPH.


Faedah Andarine S4

1. Pertumbuhan yang sangat minimum pada organ-organ seksual sekunder seperti prostat.

2.Nilai LDL / HDL tidak terjejas yang menjadikannya risiko kardiovaskular yang rendah.

3.0% kemungkinan aromatisasi, penyusuan susu ibu, atau peningkatan ciri-ciri wanita lain semasa pemulihan pusingan pasca.

4.Testosteron tidak berkurang dalam sebarang kapasiti semasa pemulihan pusingan pasca.

5. Sangat eksklusif dalam pemilihan tisu dan pertumbuhan yang bermakna ia tidak akan menyebabkan pembesaran jantung atau kerosakan kepada organ jiran.

6.SARAM TIDAK memerlukan pemanfaatan atau pemakan enzim hati untuk mengaktifkan kesan anabolik mereka. Ini menghapuskan apa-apa risiko hepatotoxicity atau hepatitis.

7. Walaupun SARM seperti S-4 tidak sepadan dengan steroid setanding seperti Winstrol, mereka tidak memerlukan terapi kitaran pasca yang luas dan boleh dikitar semula ke belakang sepanjang tahun. Sepanjang setahun, memperoleh hasil yang sama adalah sangat mungkin.

8.SARMs sangat mesra wanita dan tidak menyebabkan ciri-ciri maskulin yang berlebihan seperti ciri-ciri seksual yang diperbesarkan.

9.S-4 secara keseluruhan membentangkan peningkatan yang lebih besar dalam jisim otot daripada DHT.


Kesan Sampingan Andarine S4

Andarine tidak aromatize, ia tidak menindas apabila digunakan dengan betul, dan ia tidak akan membahayakan hati.

Walau bagaimanapun, andarine dikenali untuk satu kesan sampingan - pertaliannya untuk mengikat reseptor androgen di mata, yang tidak kekal atau berbahaya. Apabila ini berlaku, pengguna mungkin mengalami masalah menyesuaikan visi mereka dari kegelapan ke cahaya, atau mereka akan melihat warna kuning. Sekiranya masalah ini menjadi masalah, anda boleh menurunkan dos atau mengambil masa beberapa hari untuk mengambilnya. Oleh itu, tiada apa yang perlu dikhuatirkan kerana apabila kompaun itu dihentikan, visi anda akan kembali normal dalam masa beberapa hari hingga seminggu.


Penghantaran & Penyimpanan

Andarine.jpg

Andarine.jpg


Imej Syarikat

Andarine.jpg

Andarine.jpg

Siasatan