Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak Essential Star Anise

Minyak Essential Star Anise
Senarai minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas

Nama produk

Minyak Essential Star Anise

Nama lain

Minyak Star Anise

Spesifikasi

≥ 85% anethole

Penampilan

Cecair kuning cahaya

Sampel

Tawaran percuma 20ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah Pengekstrakan

Penyulingan Stim

Bahagian tanaman

Benih

Asal

China

Pensijilan

ISO, HALAL, FDA

Pembekal

FZIBOTECH

Gred

Makanan dan kosmetik

Ciri produk

Minyak pati yang unggul menambah rasa untuk ubat-ubatan, ubat gigi, gula dan minuman beralkohol. Dilengkapi dengan proses lanjutan, ia telah melepasi pensijilan ISO, halal, FDA. Dan kami berjanji bahawa ia tidak akan menyebabkan apa-apa kesan sampingan tubuh manusia, yang boleh dipercayai dan selamat.

 

Penerangan produk

Minyak pati yang paling penting boleh menjadi bahan kimia yang ideal yang digunakan untuk merawat pelbagai ketidakselesaan dan penyakit perubatan. Petikan dari kilang adas, ia tumbuh dalam ketulan dengan daun janin nipis dan bunga kuning kecil. Di samping itu, ia boleh digunakan sebagai pengawet, antispasmodic, Carminatif, diuretik, berkesan, peralik, pengawet, debau, diuretik, penggalak, bahan perangsang, dan perubatan perut.

 

Item inspecti

pada

Standard

Keputusan ujian

Aksara

Cecair Kristal kuning dan pengsan, bau mirip dengan bintang anise.

Berkelayakan

Ketumpatan relatif

0.975—0.988

Berkelayakan

Pembiasan

1.553-1.560

Berkelayakan

Penggiliran tertentu

+ 1 ° —-2 °

Berkelayakan

Takat beku

15.5 ° c

Berkelayakan

Kebolehlarutan

Solublein 90% ethyl alkohol

Berkelayakan

Kandungan

Dengan anise camphor lebih daripada 85%

Berkelayakan



Star Anise Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Star Anise Oil price.jpg


Siasatan