Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Isoflavone soya

Isoflavone soya
Isoflavone soya
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Soy Isoflavone

Kesucian: 20%, 40%, 60%, 80%
Rupa: Serbuk kuning jerami
CAS NO .: 574-12-9
Formula molekul: C15H10O2
Berat Molekul: 222.24


Pengenalan Soy Isoflavone

Isoflavon soya mempunyai aktiviti estrogen yang lemah. Urutan aktiviti dalam vivo assay adalah glycitein lebih besar daripada genistein yang lebih besar daripada daidzein. Mereka mengikat kepada reseptor estrogen-alpha dan beta. Mereka kelihatan mengikat lebih baik kepada estrogen reseptor-beta daripada estrogen reseptor-alpha. Yang paling dikaji isoflavon soya adalah genistein. Genistein didapati mempunyai beberapa aktiviti antioksidan.


Fungsi Soof Isoflavone

Ia adalah pemulung spesies oksigen reaktif dan menghalang peroxidation lipid. Ia juga menghalang penjanaan anion superoxide oleh xanthine oxidase enzim. Di samping itu, genistein, dalam eksperimen haiwan, didapati meningkatkan aktiviti enzim enzim superoxide dismutase, glutathion peroxidase, catalase dan glutathione reductase. Daidzein dan glycitein juga kelihatan mempunyai aktiviti pemfokusan oksigen reaktif.
Beberapa mekanisme telah dicadangkan untuk kemungkinan aktiviti antikarsinogenik genistein. Ini termasuk penyelarasan apoptosis, perencatan angiogenesis, perencatan topoisomerase II DNA dan perencatan kinase tirosin protein. Mekanisme kanser anti-prostat yang lain termasuk perencatan NF (faktor nuklear) -kappa B dalam sel-sel kanser prostat, downregulation TGF (mengubah faktor pertumbuhan) -beta dan perencatan EGF (faktor pertumbuhan epidermis) - pertumbuhan yang dirangsang.
Tindakan anti-estrogenik Genistein mungkin satu lagi mekanisme yang mungkin untuk menjelaskan aktiviti putative terhadap kanser payudara. Mekanisme kanser anti-payudara tambahan termasuk perencatan aktiviti aromatase dan rangsangan hormon seks mengikat globulin, kedua-duanya mungkin menurunkan tahap estrogen endogen. Keaktifan anti-aterogenik isoflavon soya boleh diambil kira, sebahagiannya, oleh kemungkinan antioksidan mereka aktiviti, terutamanya berkaitan dengan perencatan lipid peroxidation dan pengoksidaan LDL.


Sijil Analisis

Uji

Spesifikasi

Keputusan

Assay

40%

40.16%

Daidzin

Daidzein

Genistin

Genistein

Glycitin

Glycitein


23.22%

1.14%

4.86%

0.18%

11.71%

0.36%

Rupa

Serbuk kuning coklat

Mematuhi

Bau & rasa

Ciri

Mematuhi

Ketumpatan pukal

42-63g / 100ml

53

Kehilangan pengeringan

≤2.0%

1.65%

Saiz Mesh

100% lulus 80mesh

Mematuhi

Racun perosak

Negatif

Mematuhi

Logam berat PPMPb

≤2.0ppm

Mematuhi

Sebagai

≤1.0ppm

Mematuhi

Hg

≤0.5ppm

Mematuhi

MikrobiologiJumlah Plate Jumlah

<1000cfu>

Mematuhi

Ragi & Acuan

<100cfu>

Mematuhi

E coli

Negatif

Mematuhi

Kulat

Negatif

Mematuhi

Salmonella

Negatif

Mematuhi

Kesimpulannya

Selaras dengan spesifikasi CP2010Pakej & Penghantaran

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express                                                                           
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 1-5kg / Beg aluminium, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)
15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Soy Isoflavone

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar soflavone soya Cina profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan kilang GMP soof isoflavone, tolong hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan isoflavon kuantiti tinggi, isoflavon soya, ekstrak kacang soya, serbuk ekstrak kacang soya, isoflavon, genistein, 574-12-9 dari kami.

Siasatan