Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pembawa

Minyak Sawit Laut Buckthorns

Minyak Sawit Laut Buckthorns
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrastrikasi asas Sea Seed Oil Buckthorns

Asal: China

Cara Pengekstrakan: Pengekstrakan SFE-CO_2

Rupa: Jelas Cecair Hitam

Bahagian tumbuhan: Buah dan benih

Kandungan: 15% Asid Lemak Tepung, Asid Lemak Tidak jenuh 85%


Pengenalan Minyak Sawit Sea Buckthorns

Seabuckthorn, sejenis tumbuhan berry, tergolong dalam Hippophae di Elaeagnaceae. Seabuckthorn telah ditanam di banyak bahagian di China yang dikenali sebagai spesies pokok yang halus dari windbreak dan pasir-pembetulan. Ia digunakan secara meluas dalam produk penjagaan kesihatan.


Fungsi Minyak Seed Seed Sea Buckthorns

Minyak dari biji laut dan pulpa berbeza dengan ketara dalam komposisi asid lemak. Walaupun asid α-linolenik dan asid linoleik adalah asid lemak utama dalam minyak biji, minyak pulpa laut buckthorn mengandungi kira-kira 65% gabungan daripada asam monounsaturatedfatty, asid palmitoleik, dan asid palmitik asid lemak tepu. Beberapa minyak sayuran lain mengandungi kuantiti yang serupa dengan asid lemak ini. Kedua-dua benih dan minyak pulpa kaya dengan tocopherols, dan sterol tumbuhan. Selain itu, minyak pulpa mengandungi tahap karotenoid yang tinggi.

Ciri-ciri terapeutik yang unik minyak laut buckthorn dijelaskan oleh kelimpahannya yang hampir tidak dapat dipercaya dalam komponen bioaktif yang mempromosikan kesihatan. Beri masak buckthorn laut mengandungi lebih daripada 190 jenis bahan bioaktif, yang mana 106 terjadi dalam minyak beri. Nombor ini termasuk enam vitamin yang larut dalam lemak dan bahan seperti vitamin, 22 asid lemak, 42 jenis lipid dan 36 jenis flavonoid dan fenol. Setakat ini, lesen farmakologi untuk minyak buckthorn laut telah diperbaharui lima kali sejak kali pertama ia diluluskan sebagai ubat untuk pengeluaran dan penggunaan oleh kementerian kesihatan awam bekas ussr. Selain masalah ulserasi dan keradangan gastrointestinal, minyak buckthorn laut juga digunakan untuk lesi kulit, merawat luka bakar dan masalah kulit yang lain, termasuk rosacea dan eksim, aterosklerosis, erosi serviks, tekanan darah tinggi, dan sebagainya.


Sijil Analisis

Seabuckthorn Seed Oil.jpg

Carta aliran

Seabuckthorns Oil.jpg


Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium

25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.

Shelf Life: 24 bulan

Sea buckthorns Oil.jpg

Seabuckthorns fruit Oil.jpg


Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu daripada minyak biji laut buckthorns profesional Cina, pengeluar minyak buckthorn laut, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, sifat, dan kilang GMP buckthorns minyak laut , minyak laut buckthorn, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak biji buckthorns besar pukal dan kuantiti tinggi, minyak buckthorn laut dari kami.

Siasatan