Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pembawa

Minyak Sacha Inchi

Minyak Sacha Inchi
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Sacha Inchi Oil

Asal: China, Peru
Sebahagian daripada tumbuhan yang digunakan: Benih
Rupa: cecair kuning cerah
Kaedah pengekstrakan: Tekanan sejuk
Kandungan: 93% asid lemak tak tepu, 6.20% asid lemak tepu


Pengenalan Minyak Sacha Inchi

Minyak sacha inci adalah minyak sayuran yang sangat baik untuk kegunaan domestik, perindustrian, perubatan dan kosmetik. Ia sangat kaya dengan asid lemak tak tepu (93%) dan mempunyai kandungan asid lemak tepu terendah (6.20%), melampaui ciri-ciri minyak yang digunakan dalam penggunaan manusia di seluruh dunia.


Fungsi Sacha Inchi Oil

Kedua-dua asid lemak Alpha Linolenic Linoleic Omega-3 dan Omega-6 (84%), komposisinya sangat penting untuk mengawal dan mengurangkan tahap kolesterol. Mereka juga membantu membentuk tisu saraf (myelination), tisu mata dan struktur membran sel. Asid lemak ini juga terlibat dalam fungsi penting lain dengan cara yang langsung: pengawalan tekanan darah, fungsi imun.
Komponennya (asid lemak tak tepu dan vitamin) juga digunakan secara meluas dalam industri kosmetik. Menetapkan minyak inci Sacha dan melindungi kulit, rambut dan kuku, mengehadkan dehidrasi, memperkuat dan membina semula halangan semulajadi.
Penggunaan luarnya ditunjukkan untuk kulit sensitif, kering, termasuk keradangan dan kerengsaan, dan untuk rambut kering atau rosak. Vitamin E adalah komponen aktif untuk regenerasi dan asid lemak tak tepu menyuburkan, merawat dan menghalang masalah kulit dan rambut.


Sijil Analisis

Sacha Inchi Oil.jpg


Carta aliran

china Sacha Inchi Oil.jpg

Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

bulk Sacha Inchi Oil.jpg

pure Sacha Inchi Oil.jpg


Syarikat


Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar minyak sacha inchi profesional Cina, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% murni, sifat, dan kilang GM sacha incii minyak, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan jumlah kuah besar minyak sacha inci, minyak biji sacha inchi, minyak sacha inchi tulen 100%, minyak sacha inchi tulen tulen, sacha inci minyak pati dari kami.

Siasatan