Banner
Rumah > Produk >> Minyak Loji >> Minyak pati

Rose Oil

Rose Oil
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasasi Asas Rose Minyak

Asal: China, Bulgaria, Perancis

Ekstrak: Penyulingan wap

Rupa: Tidak berwarna ke cecair berminyak kuning pucat

Bahagian tumbuhan: Bunga

Kandungan: citronellol, geraniol, nerol


Pengenalan Rose Oil

Minyak Rose, bererti sama ada rose otto (attar rose, attar of roses), adalah minyak penting yang diekstrak dari kelopak pelbagai jenis mawar.

Rose ottos diekstrak melalui penyulingan wap, manakala mutlak meningkat diperolehi melalui pengekstrakan pelarut atau pengekstrakan karbon dioksida super kritikal, dengan penggunaan yang mutlak digunakan dalam minyak wangi.

Walaupun dengan harga yang tinggi dan kedatangan sintesis organik, minyak naik masih mungkin minyak esensial yang paling banyak digunakan dalam minyak wangi.


Fungsi Rose Oil

1. Rawatan minyak secara tradisional digunakan untuk menaikkan dan menenangkan. Ia adalah penyejukan, anti-radang, dan menenangkan, dan oleh itu bermanfaat untuk kulit kering, radang, panas, atau gatal-gatal dan untuk banyak keadaan keradangan lain, seperti konjungtivitis (walaupun ia akan meningkat air dan bukannya minyak yang digunakan untuk ini).

2. Di samping itu, mawar sangat baik untuk parut, merawat kapilari yang rusak dan jenis kulit matang. Ciri penyejukan dan penyejukan Rose sangat baik untuk merawat keadaan berkaitan tekanan di kalangan orang dewasa dan kanak-kanak.

3. Minyak minyak juga telah ditunjukkan mempunyai ciri-ciri antimikrob. Dalam satu kajian makmal Damask meningkat menunjukkan aktiviti antibakteria terhadap 15 jenis bakteria.

4. Menurunkan tekanan dan kebimbangan

Minyak Rose diterapkan pada kulit yang dihasilkan tindak balas kelonggaran lebih besar daripada minyak plasebo. Orang yang menerima minyak wangi juga mengalami penurunan tekanan darah dan kadar pernafasan yang lebih besar daripada mereka yang menerima plasebo.

5. kram yang luar biasa

Minyak mentah yang digunakan secara meluas (digabungkan dengan minyak lain) juga mungkin berkesan dalam mengurangkan kekejangan haid, menurut kajian 2006 tentang 6 orang pelajar perempuan. Dalam kajian ini, campuran yang mengandungi satu setitik mawar, dua titisan lavender, satu titisan bijirin clary, dan 5 cc minyak badam digunakan dalam bentuk urut abdomen.

Campurkan dengan baik dengan minyak pinggang mawar:

Rose Mutlak secara amnya menggabungkan dengan baik dengan semua minyak, walaupun ia berfungsi dengan baik dengan Bergamot, Chamomile German, Roman Chamomile, Clary Sage, Geranium, Melissa, Rosewood, Sandalwood, dan Ylang-ylang.


Carta aliran

Rose Oil.jpg


Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium

25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.

Shelf Life: 24months

pure Rose Oil.jpg

Rose Oil price.jpg


Syarikat
Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional China minyak naik, menaikkan pengeluar minyak esensial, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, sifat, dan kilang GMP meningkat minyak, naik minyak pati , sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan kuantiti tinggi minyak meningkat, minyak mentah meningkat, minyak wangi organik, minyak wangi meningkat, minyak meningkat untuk rambut, minyak rosa damascena, minyak mawar tulen, bulgaria meningkat minyak dari kami.

Siasatan