banneer
Rumah > Produk-produk >> Monomer

China Resveratrol Factory, Natural 98% Resveratrol Powder Manufacturers

China Resveratrol Factory, Natural 98% Resveratrol Powder Manufacturers
Download
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Resveratrol

Spec .: 50%, 98%, 99% oleh HPLC

Rupa: serbuk kristal putih

CAS NO .: 501-36-0

Formula molekul: C14H12O3

Berat Molekul: 228.24


Fungsi Resveratrol

Resveratrol telah mendapat banyak perhatian untuk manfaat anti-anti-anti dan penyakit yang dilaporkan. Penyelidikan awal, kebanyakannya dilakukan dalam tiub ujian dan pada haiwan, menunjukkan bahawa resveratrol mungkin membantu melindungi tubuh daripada beberapa penyakit, termasuk: Penyakit jantung. Resveratrol membantu mengurangkan keradangan, mencegah pengoksidaan kolesterol "buruk" LDL, dan menjadikannya lebih sukar untuk platelet untuk bersatu dan membentuk bekuan yang boleh menyebabkan serangan jantung. Kanser. Resveratrol dianggap membatasi penyebaran sel kanser dan mencetuskan proses kematian sel kanser (apoptosis). Penyakit Alzheimer. Resveratrol boleh melindungi sel saraf dari kerosakan dan pembentukan plak yang boleh menyebabkan Alzheimer. Diabetes. Resveratrol membantu mencegah rintangan insulin, keadaan di mana badan menjadi kurang sensitif terhadap kesan hormon menurunkan gula darah, insulin. Rintangan insulin adalah pendahuluan kepada diabetes.

Kajian rodent menunjukkan bahawa resveratrol mungkin juga membantu menentang beberapa kesan gaya hidup yang tidak sihat dan menyebabkan peningkatan umur panjang. Tikus yang dirawat resveratrol yang diberi makanan berkalori tinggi hidup lebih lama daripada tikus yang diberi makan tidak diberikan resveratrol. Tikus resveratrol yang dilindungi memberi makanan kalori tinggi dari masalah kesihatan yang berkaitan dengan obesiti dengan meniru kesan sekatan kalori.

1. Resveratrol adalah komponen aktif yang diekstrak dari Huzhang (Polygonum cuspidatum) yang tersebar luas di China.
2. Ia adalah fenol antioxidant dan vasodilator kuat yang menghalang sintesis serum trigliserida, peroksidasi lipid, dan agregasi platelet.
3. Ia digunakan secara meluas untuk rawatan penyakit saluran darah seperti aterosklerosis dan hyperlipidemia.
4. Selain itu, ia mempunyai aktiviti anti-virus dan anti-radang, boleh merawat jangkitan mikroba akut dan hepatitis virus, ect.


Sijil Analisis

Resveratrol.jpg

Pakej & Penghantaran

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express                                                                                 

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 1-5kg / Beg aluminium foil, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)

15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.

Shelf Life: 24 bulan

Resveratrol.jpg


Resveratrol.jpg


Imej Syarikat

Resveratrol.jpg


Resveratrol.jpgXi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar resveratrol China profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, sifat, dan resveratrol kilang GMP, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk resveratrol pukal buncit dan tinggi, trans resveratrol, ekstrak resveratrol, resveratrol 99%, 501-36-0, resveratrol 50%, resveratrol 95%, serbuk resveratrol dari kami.

Siasatan