Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Resveratrol

Resveratrol
Senarai Produk FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Resveratrol

Spec .: 50%, 98%, 99% oleh HPLC

Rupa: serbuk Kristal putih

CAS NO .: 501-36-0

Formula molekul: C14H12O3

Berat Molekul: 228.24


Fungsi Resveratrol

Resveratrol telah mendapat banyak perhatian untuk manfaat anti-anti-anti dan penyakit yang dilaporkan. Penyelidikan awal, kebanyakannya dilakukan dalam tiub ujian dan pada haiwan, menunjukkan bahawa resveratrol mungkin membantu melindungi tubuh terhadap sejumlah penyakit, termasuk: Penyakit jantung. Resveratrol membantu mengurangkan keradangan, mencegah pengoksidaan kolesterol "buruk" LDL, dan menjadikannya lebih sukar bagi platelet untuk melekat bersama-sama dan membentuk bekuan yang boleh menyebabkan serangan jantung. Kanser. Resveratrol dianggap membatasi penyebaran sel kanser dan mencetuskan proses kematian sel kanser (apoptosis). Penyakit Alzheimer. Resveratrol boleh melindungi sel-sel saraf dari kerosakan dan pembentukan plak yang boleh menyebabkan Alzheimer. Diabetes. Resveratrol membantu mencegah rintangan insulin, keadaan di mana badan menjadi kurang sensitif terhadap kesan hormon menurunkan gula darah, insulin. Rintangan insulin adalah pendahuluan kepada diabetes.

Kajian rodent menunjukkan bahawa resveratrol mungkin juga membantu menentang beberapa kesan gaya hidup yang tidak sihat dan menyebabkan peningkatan umur panjang. Tikus yang diberi resveratrol yang diberi makan diet kalori tinggi hidup lebih lama daripada tikus yang diberi makan tidak diberi resveratrol. Tikus resveratrol yang dilindungi memberi makanan kalori tinggi dari masalah kesihatan yang berkaitan dengan obesiti dengan meniru kesan sekatan kalori.

1. Resveratrol adalah komponen aktif yang diekstrak dari Huzhang (Polygonum cuspidatum) yang tersebar luas di China.
2. Ia adalah fenol antioxidant dan vasodilator kuat yang menghalang sintesis trigliserida serum, peroxidation lipid, dan agregasi platelet.
3. Ia digunakan secara meluas untuk rawatan penyakit saluran darah seperti aterosklerosis dan hyperlipidemia.
4. Selain itu, ia mempunyai aktiviti anti-virus dan anti-radang, boleh merawat jangkitan mikrobial akut dan hepatitis virus, ect.


Sijil Analisis

Resveratrol.jpg

Pakej & Penghantaran

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express                                                                                 

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 1-5kg / Beg aluminium, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)

15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.

Shelf Life: 24 bulan

Resveratrol

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar resveratrol China profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam semula jadi, dan resveratrol kilang GMP, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk resveratrol pukal buncit dan tinggi, resveratrol trans, ekstrak resveratrol, resveratrol 99%, 501-36-0, resveratrol 50%, resveratrol 95%, serbuk resveratrol dari kami.

Siasatan