Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Tetrandrine

Tetrandrine
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Tetrandrine
Nama lain: D-Tetrandrine, sinomeninea, hanfangchin A
Formula molekul: C38H42N2O6
Molekul Berat: 622.75
Rupa: Serbuk putih
Titik lebur: 219-222ºC
Titik didih: 710.5ºC pada 760 mmHg
Ketumpatan: 1.17 g / cm3 (20ºC)
Kesucian: 99%
CAS: 518-34-3
Formula Struktur:
tetrandrine Powder.png

Pengenalan serbuk Tetrandrine
Tetrandrine alkaloid bis-benzylisoquinoline, adalah penyekat saluran kalsium. Ia mempunyai kesan anti-radang, imunologi dan anti-asidergik. Ia menghalang degranulasi sel mast. Ia mempunyai kesan seperti "Quinidine seperti" anti-arrhythmic. Ia telah diasingkan dari Stephania tetrandra S Moore, dan herba Cina dan Jepun yang lain. Ia mempunyai ciri-ciri vasodilatory dan boleh mengurangkan tekanan darah. Tetrandrine mungkin mempunyai potensi untuk rawatan penyakit hati dan kanser hati. Tetrandrine mempunyai nilai terapeutik yang berpotensi untuk mencegah parut / fibrosis yang berlebihan dalam konjunktiva berikutan trabeculektomi atau pada pesakit yang mengalami keradangan konjungtiva.

Manfaat serbuk Tetrandrine
1. Stephania akar ekstrak serbuk tetrandrine dengan fungsi anti-alergi;
2. Efek akar Stephania tetrandrine mempunyai kesan anti-tumor;
3. Vitek akar Stephania tetrandrine boleh digunakan untuk antihipertensi;
4. Efek akar Stephania serbuk tetrandrine yang digunakan untuk anti-angina;
5. Serbuk garpu Stephania tetrandrine mempunyai kesan terapeutik yang lebih baik pada leukemia, sakit saraf, gangguan jantung dan penyakit lain.


Pakej & Penghantaran

Tetrandrine

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional Cina murni semulajadi stephania tetrandra ekstrak tetrandrine bubuk pengeluar, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan kilang GMP murni sifat stephania tetrandra ekstrak serbuk tetrandrine, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan jumlah kuantiti tulen tulen stephania tetrandra ekstrak serbuk tetrandrine dari kami.


Siasatan