Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Podophyllotoxin

Podophyllotoxin
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Podophyllotoxin
Nama lain: podophyllin, ekstrak Podophyllum
Formula molekul: C22H22O8
Molekul Berat: 414.405
Rupa: serbuk kristal putih
Titik lebur: 183-184 ° C (lit.)
Titik didih: 597.9ºC pada 760 mmHg
Ketumpatan: 1.37g / cm3
Kesucian: 98%
CAS: 518-28-5
Formula Struktur:
Podophyllotoxin Powder.png
Manfaat Serbuk Podophyllotoxin
Podophyllotoxin (disingkat PPT), atau dikenali sebagai podofilox, adalah racun toksin lignan bukan alkaloid yang diekstrak dari akar dan rimpang spesies Podophyllum. Di bawah nama perdagangan Condylox, gel, dan Wartec, penyelesaian atau krim, ia digunakan pada kulit sebagai rawatan topikal ketuat alat kelamin luar, yang disebabkan oleh beberapa jenis manusia papillomavirus (HPV), dan ketuat lain. PPT dan derivatif sintetiknya memaparkan pilihan yang luas dalam aplikasi perubatan seperti agen purgatif, vesicant, antirheumatik, antiviral, dan antitumor.

Kesan sampingan Podophyllotoxin
Kesan sampingan yang paling biasa berhampiran tapak aplikasi adalah tindak balas kulit, termasuk pembakaran, kemerahan, sakit, gatal-gatal, bengkak. Permohonan boleh diikuti oleh pembakaran atau gatal-gatal. Luka kecil, gatal-gatal dan kulit mengelupas juga boleh diikuti.
Tiada podophyllin resin atau losyen podophyllotoxin atau gel digunakan semasa kehamilan kerana ubat-ubatan ini boleh membahayakan janin.


Pakej & Penghantaran


Podophyllotoxin

Imej Syarikat


Podophyllotoxin Manufacturer

Podophyllotoxin supplier

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu daripada profesional Cina purba podophyllum ekstrak 98% podophyllotoxin serbuk pengilang, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan kilang GMP sifat tulen podophyllum ekstrak Serbuk podophyllotoxin 98%, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan kuantiti tinggi tulen podophyllum ekstrak serbuk podophyllotoxin 98% daripada kami.

Siasatan