Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Asid Cichoric

Asid Cichoric
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas asid Chicoric

Nama produk: Asid Chicoric, asid chicoric

Sumber: Echinacea purpurea, Echinacea Extract

Rupa: serbuk halus coklat kuning

Spesifikasi: 1% -4%

Kaedah Ujian: UV & HPLC

Bahagian Digunakan: tumbuhan keseluruhan

CAS: 70831-56-0


Pengenalan asid Chicoric

Echinacea adalah herba terapeutik asli Amerika yang paling popular. Ia lebih dikenali untuk meningkatkan fungsi imun. Ekstrak Echinacea Purpurea berfungsi dengan membantu sel-sel darah putih dan limfosit untuk melindungi tubuh daripada organisma yang menyerang. Tidak seperti antibiotik, yang secara langsung membunuh bakteria, echinacea menjadikan sel-sel imun lebih berkesan dalam menyerang bakteria, virus dan sel-sel yang tidak normal. Tidak seperti pukulan yang aktif hanya terhadap masalah tertentu, echinacea merangsang keseluruhan aktiviti sel yang bertanggungjawab untuk melawan semua jenis jangkitan.


Manfaat asid Chicoric dari ekstrak purpurea Echinacea

1. Kesan imunostimulasi.

2. Anti-radang.

3. Petunjuk dan penggunaan yang diluluskan oleh Suruhanjaya E: Selesema, batuk / bronkitis, demam dan selesema; jangkitan pada saluran kencing, keradangan mulut dan pharynx, kecenderungan untuk jangkitan.

4. Herba Echinacea digunakan secara dalaman sebagai terapi sokongan untuk selesema dan jangkitan kronik saluran pernafasan dan saluran kencing yang lebih rendah. Ia juga boleh digunakan secara tempatan untuk tidak menyembuhkan luka-luka cetek.


Aplikasi asid Chicoric

1. Ia boleh digunakan sebagai kapsul, ubat kompaun, ubat;

2. Makanan berfungsi, kosmetik, dan industri lain.


Pakej & Penghantaran

Imej Syarikat

Siasatan