Banner
Rumah > Produk >> Bahan Baku Kosmetik

Ekstrak Phloretin

Ekstrak Phloretin
COA of Phloretin
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Ekstrak Phloretin

Nama Produk Phloridzin Sumber Ekstrak Apple
Spesifikasi Lebih daripada 98% Rupa Serbuk putih atau putih
Formula molekul C15H14O5 Berat Molekul 274.269
CAS NO. 60-82-2 EINECS NO. 200-488-7
Perkhidmatan OEM Ya Standard USP atau EP
Persijilan ISO, KOSHER, FDA Gred Perubatan dan Kosmetik
Formula Struktur Phloretin extract.png

Pengenalan Powder Phloretin
Ekstrak phloretin, alias trihydroxy phenol acetone 2,4,6-trihydroxy-3- (4-hydroxyphenyl) propiophenone. Adalah penyelidikan dan pembangunan asing yang baru daripada agen pemutih kulit semulajadi yang baru, terutamanya dalam epal, pir dan lain-lain kulit buah berair dan kulit akar. Phloretin boleh digunakan dalam topeng muka, krim penjagaan kulit, losyen dan serum. Untuk serbuk kristal putih mutiara, larut dalam etanol dan aseton, hampir tidak larut dalam air.

Faedah Ekstrak Phloretin
1.Sistem dalam mengekalkan penurunan berat badan; Membantu menyokong sistem imun yang sihat.
2.Membantu rambut tumbuh, Membantu menjaga kesihatan pernafasan.
3.Helps mengekalkan kulit yang sihat, lembut.
4.Helps mengekalkan sistem mulut yang sihat.
5. Membantu mengekalkan kolesterol yang sihat, gula darah, tahap tekanan darah.
6.Helps mengekalkan sistem kardiovaskular yang sihat.


Siasatan