Banner
Rumah > Produk >> Serbuk Loji >> Tumbuhan herba serbuk

Serbuk mutiara

Serbuk mutiara
COA Pearl Powder
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Powder Pearl

Nama lain: Serbuk Pearl Whitening, tepung mutiara
Tempat asal: Zhejiang Province, China
Sebahagian daripada Digunakan: Mussel
Rupa: Serbuk halus Off-White, tiada ketulan, tiada kekotoran yang kelihatan
Kaedah Pengeluaran: Metoda Bola Smash Mill
Spesifikasi: 50-400 mesh mengikut permintaan pelanggan

Pearl Powder.jpg

Pengenalan Serbuk Pearl

Mutiara adalah produk kecantikan yang disokong oleh orang ramai selama ribuan tahun. Serbuk mutiara kami terbuat dari mutiara bermutu tinggi, tidak memusnahkan komposisi nutrisi mutiara, halus, penggunaan jangka panjang dapat menjadikan kulit putih dan halus, segar dan alami.
Untuk masa yang lama, serbuk mutiara telah diketahui di seluruh dunia sebagai produk kecantikan dan kecergasan.
Serbuk mutiara mengandungi kira-kira 5.7% bahan organik, terutamanya metionin, alanin, glisin, asid glutamat, asid aspartik, asid fosforus Kehoe, molibdenum, mangan, dan asid amino dan unsur surih lain.
Penyelidikan mendapati bahawa cahaya Kehoe fosforus asam serbuk mutiara terkandung dalam bahan-bahan basah khas, mempunyai pertalian untuk kulit rambut manusia, kulit boleh memulihkan kelembapan asal. Peningkatan radikal bebas adalah salah satu penuaan manusia utama. Mutiara menunjukkan banyak unsur surih mangan yang boleh menghilangkan radikal bebas, anti-penuaan.


Fungsi Serbuk Mutiara

Mengandalkan kekuatan penyelidikan saintifik lanjutan dari banyak institusi penyelidikan dan pembangunan Jerman, STS BIOTECH memiliki teknologi tersendiri "kawalan aliran dan kelajuan pada suhu rendah" untuk memastikan bahan aktif mutiara tidak akan dimusnahkan.


Pemakaian Serbuk Mutiara

Kosmetik, Perubatan dan Produk Kesihatan, Produk Pemakanan Kesihatan, Makanan Kanak-kanak, Minuman Pepejal, Produk Tenusu, Makanan Yang Mudah, Makanan Yang Terjun, Perasa, Makanan Quinquagenarian, Produk Bakery, Makanan Snek, Minuman dan Makanan Cair.

Jumlah Tambahan Pembungkusan Serbuk Mutiara

Minuman Pepejal (5%), Minum (5%), Makanan Snek (3-5%), Perubatan dan Produk Kesihatan (5-20%).


Pakej Penghantaran $

Pakej: 1kg / Beg & 20kg / Kadbod (10kg / Beg * 2 Beg), Kadbod Saiz 47cm * 36cm * 33cm
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Pearl Powder.jpgPenghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pearl Powder.jpg


Imej Syarikat

Pearl Powder.jpg

Pearl Powder.jpg
Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar serbuk mutiara profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan GMP mutiara bubuk mutiara, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk serbuk mutiara pukal dan kuantiti tinggi, serbuk mutiara murni, topeng mutiara serbuk mutiara, serbuk mutiara organik, serbuk pigmen mutiara, serbuk mutiara cat kereta, pemutihan serbuk mutiara, serbuk mutiara semula jadi, tepung mutiara dari kami.

Siasatan