Banner
Rumah > Produk >> Bahan Baku Kosmetik

Pure Pearl Powder

Pure Pearl Powder
Pearl Powder dari FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas serbuk mutiara tulen

Nama Produk Pure Pearl Powder Nama lain Tepung Pearl
Spesifikasi Semulajadi tulen Rupa Off-White Fine Powder
Sebahagian daripada Digunakan Kupang Kaedah Pengeluaran Kaedah Smash Mill Ball
Mesh 200-8000 mesh Perkhidmatan OEM Ya
Standard USP atau CP Larut Air
Persijilan ISO, KOSHER, FDA Gred Makanan dan Kosmetik

Pearl Powder.jpg

Pengenalan Serbuk Mutiara Murni

Serbuk mutiara adalah produk kecantikan yang disokong oleh orang ramai selama ribuan tahun. Produk kami terbuat dari mutiara bermutu tinggi, tidak memusnahkan komposisi nutrisi mutiara, halus, penggunaan jangka panjang dapat menjadikan kulit putih dan halus, segar dan alami.

Untuk masa yang lama, ia telah diketahui di seluruh dunia sebagai produk kecantikan dan kecergasan.

Serbuk Mutiara Murni mengandungi kira-kira 5.7% bahan organik, terutamanya metionin, alanin, glisin, asid glutamat, asid aspartik, asid fosforus Kehoe, molibdenum, mangan, dan asid amino dan unsur surih lain.

Penyelidikan mendapati bahawa cahaya Kehoe fosforus asam serbuk mutiara terkandung dalam bahan-bahan basah khas, mempunyai pertalian untuk kulit rambut manusia, kulit boleh memulihkan kelembapan asal. Peningkatan radikal bebas adalah salah satu penuaan manusia utama. Mutiara menyiratkan banyak unsur surih mangan yang boleh menghilangkan radikal bebas, anti-penuaan.


Fungsi Serbuk Mutiara Tulen

Mengandalkan kekuatan penyelidikan saintifik lanjutan dari banyak institusi penyelidikan dan pembangunan Jerman, STS BIOTECH memiliki teknologi tersendiri "kawalan aliran dan kelajuan pada suhu yang rendah" untuk memastikan ramuan aktif mutiara tidak akan dimusnahkan.


Penggunaan Serbuk Mutiara Tulen

Kosmetik, Perubatan dan Produk Kesihatan, Produk Pemakanan Kesihatan, Makanan Kanak-kanak, Minuman Pepejal, Produk Tenusu, Makanan yang Mudah, Makanan Terpedaya, Perasa, Makanan Quinquagenarian, Produk Bakery, Makanan Snek, Minuman Sejuk dan Makanan ringan.


Tambahan jumlah cadangan

Minuman Pepejal (5%), Minum (5%), Makanan Snek (3-5%), Perubatan dan Produk Kesihatan (5-20%).Siasatan