Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak Nilam Tulen

Minyak Nilam Tulen
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infomasi Asas

Nama Produk

Minyak Nilam Tulen

Nama lain

Minyak nilam

Spesifikasi

100% Murni Asli

Penampilan

Cecair merah coklat

Contohnya

20 Tawaran Percuma ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah pengekstrakan

Penyulingan wap

Bahagian Tumbuhan

Daun

Asal

China

Pensijilan

ISO, KOSHER, FDA

Pembekal

FZIBOTECH

Gred

Makanan dan Kosmetik

Minyak nilam tulen terbuat dari daun nilam dan cabang nilam. Bahan mentah disucikan dengan penyulingan wap dan disempurnakan. Bahagian bahan mentah dan hasilnya adalah 2% -3. 5%. Minyak nilam mempunyai sejarah aplikasi yang luas dan dapat digunakan dalam aplikasi farmasi, kosmetik, wangian dan industri.


Fungsi 0010010 nbsp;

1. Manfaat kesihatan minyak pati Nilam dapat dikaitkan dengan khasiatnya sebagai bahan antiseptik, antidepresan, antiphlogistik, afrodisiak, astringen, deodoran, diuretik, febrifuge, racun serangga, cicatrisant, sitophylactic, fungisida, sedatif dan tonik.

2. Ciri-ciri racun serangga dan cacing minyak ini diketahui, terutama kerana ia digunakan untuk melindungi pakaian dan kain dari serangga. Dengan perkembangan sejarah, lebih banyak manfaat kesihatan dariminyak pati nilamtelah ditemui.


Permohonan 0010010 nbsp;

1. Ia berkesan untuk jangkitan kulat dan bakteria dan sangat membantu untuk gigitan serangga. Dengan sifat diuretiknya yang sangat baik, berkesan dalam melawanmenentang penahan air, melegakan sembelit, menurunkan berat badan, juga dapat digunakan sebagai penghalau serangga, dan dapat digunakan untuk mengobati ketagihan zat.

2. Minyak nilam tulen mempunyai kesan pembumian dan penyeimbangan pada emosi, 0010010 nbsp;yang dapat menghilangkan rasa mengantuk sambil meningkatkan kecerdasan, kebimbangan dan kemampuan antidepresan. Ia dikatakan juga dapat mewujudkan suasana yang bersemangat. 0010010 nbsp;

3. Pada kulit, minyak ini adalah salah satu yang paling aktif dan merupakan regenerator tisu yang luar biasa yang membantu merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baru. Dalam penyembuhan luka, ia tidak hanya mendorong penyembuhan lebih cepat, tetapi juga membantu mencegahparut yang tidak sedap dipandangapabila luka sembuh. 0010010 nbsp;

4. Minyak nilam sangat berkesan menghilangkan kulit kasar, retak dan terlalu kering dan boleh digunakan untuk mengubati eksim, bisul, jerawat, luka, sebarang jangkitan kulat, serta gangguan kulit kepala.

5. Selain itu, ia mempunyai tindakan penghilang bau yang hebat, 0010010 nbsp;yang berguna ketika anda merasa panas dan bermasalah, sekaligus mengurangkan keradangan dan membantu luka sembuh.


Laporan ujian minyak Nilam

COA of Patchouli Oil

FZBIOTECH Package

Patchouli Oil price.jpg


Siasatan