Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak nilam

Minyak nilam
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasasi Asas Minyak Patchouli

Asal: China, Indonesia
Rupa: Coklat merah coklat
Kaedah Pengekstrakan: Penyulingan wap
Bahagian tumbuhan: Daun
Kandungan: alkohol nilam, pogostone
CAS NO.:8014-09-3,84238-39-1
EINECS NO.:282-493-4


Pengenalan Minyak Patchouli

Minyak nilam diperbuat daripada daun nilam dan cawangan nilam. Minyak nilam awal diekstrak oleh penyulingan wap, dan pemprosesan halus. Perkadaran bahan mentah dan outputis 2% -3.5%. Minyak nilam mempunyai sejarah aplikasi luas, sebagai farmaseutikal, solekan, wangian dan penggunaan industri.


Fungsi Minyak Patchouli

1. Manfaat kesihatan minyak pati Patchouli boleh dikaitkan dengan sifatnya sebagai antiseptik, antidepresan, antiphlogistic, afrodisiak, astringen, deodoran, diuretik, febrifuge, insektisida, cicatrisant, sitoplasma, fungisida, bahan pernafasan dan tonik.
2. Sifat penghilang insektisida dan serangga minyak ini telah diketahui selama bertahun-tahun, terutamanya kerana ia digunakan dalam perlindungan pakaian dan kain dari serangga. Apabila sejarah bergerak ke hadapan, lebih banyak manfaat kesihatan minyak pati nilam telah ditemui.


Carta aliran

Patchouli Oil.jpg


Permohonan Minyak Patchouli

1. Ia berkesan untuk jangkitan kulat dan bakteria dan amat berguna untuk gigitan serangga. Dengan ciri-ciri diuretiknya yang sangat baik, ia berkesan dalam memerangi pengekalan air dan memecah selulit, mengurangkan sembelit dan membantu mengurangkan berat badan berlebihan. Ia juga boleh digunakan sebagai penghalau serangga dan juga digunakan sebagai sokongan untuk menangani apa-apa ketagihan bahan.
2. Minyak nilam mempunyai kesan asas dan mengimbangi pada emosi dan membuang kesukaran, sementara mengasah kecerdasan, kecemasan dan melawan kemurungan. Ia juga dikatakan mewujudkan suasana yang amorous.
3. Pada kulit, minyak ini adalah salah satu yang paling aktif dan merupakan regenerator tisu hebat, yang membantu merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baru. Dalam penyembuhan luka, ia tidak hanya menggalakkan penyembuhan yang lebih cepat, tetapi juga membantu mencegah luka parut apabila luka sembuh.
4. Minyak nilam sangat berkesan dalam menyusun kulit kasar, retak dan terlalu kering dan digunakan untuk merawat ekzema, ulser, jerawat, kudis, sebarang jangkitan kulat, serta gangguan kulit kepala.
5. Selain itu, ia mempunyai tindakan penyembuhan yang hebat, dan membantu apabila merasa panas dan diganggu, sambil menyejukkan keradangan dan membantu penyembuhan luka.


COA of Oil Patchouli

COA of Patchouli Oil

Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

pure Patchouli Oil.jpg

Patchouli Oil price.jpg


Syarikat

Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional minyak nilam China, pengeluar minyak nilam penting, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan kilang GMP kilang nilam, minyak pati nilam , sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak nilam yang banyak dan banyak minyak nilam, minyak nilam yang penting, minyak nilam minyak nilam, minyak nilam minyak mentah, minyak nilam indonesia, 8014-09-3, minyak nilam tulen, minyak nilam organik, 84238-39-1 dari kami.

Siasatan