Banner
Rumah > Produk >> Serbuk Loji >> Buah Minum Buah

Serbuk Papaya

Serbuk Papaya
Senarai Produk FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Powder Powder

Nama lain: Powder Pawpaw
Tempat asal: Wilayah Shaanxi, China
Sebahagian daripada Digunakan: Buah
Rupa: Serbuk Bijirin Kuning Kuning, tiada ketulan, tiada kekotoran yang kelihatan
Kaedah Pengeluaran: SD (Pengeringan Semburan)
Spesifikasi: 50-400 mesh mengikut permintaan pelanggan


Pengenalan Powder Pawpaw

Serbuk pepaya yang diperolehi daripada buah pepaya carica. Selepas memproses pemprosesan, kami mendapat serbuk betik. Papaya, juga dikenali sebagai pawpaw, kaya dengan papain, protein, karoten, protein, fruktosa, Fe, Ca, P, Vitamin C dan unsur nutrien lain dengan lebih daripada 17 jenis asid amino.

Papaya Powder.jpg

Penggunaan Serbuk Pawpaw

Ia digunakan dalam pewarnaan pada makanan, ia adalah aditif makanan, ia boleh digunakan untuk membuat minuman, ia juga boleh digunakan sebagai bahan bantu makanan dan makanan kesihatan.
Buah Papaya mengandungi "papain" pada tubuh manusia yang menggalakkan kesan pencernaan dan anti-penuaan. Serbuk Serbuk Pepaya mengandungi papain yang banyak, enzim lemon, karotena, protein, vitamin C, vitamin B, kalsium, fosforus dan bahan mineral lain. mencegah dan mengawal tekanan darah tinggi, nefritis, sembelit dan pencernaan bantuan, menyembuhkan masalah perut, kecantikan dan penjagaan kulit, meningkatkan warna, seperti keberkesanan.


Penggunaan Serbuk Pawpaw

Produk Perubatan dan Kesihatan, Produk Pemakanan Kesihatan, Makanan Kanak-kanak, Minuman Pepejal, Produk Tenusu, Makanan Mudah, Makanan Yang Terjun, Perasa, Makanan Quinquagenarian, Produk Bakeri, Makanan Snek, Minuman Sejuk dan Makanan ringan, dan lain-lain.

Penghantaran & Pakej

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 1kg / Beg & 20kg / Kadbod (10kg / Beg * 2 Beg), Kadbod Saiz 47cm * 36cm * 33cm

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Pawpaw Powder


Imej Syarikat

Pawpaw Powder Supplier

Pawpaw Powder ManufacturerXi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar serbuk pepaya profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% tulen, alam, dan serbuk pepaya kilang GMP, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk serbuk pepaya kuih pukal dan bubuk besar, serbuk pawpaw, serbuk ekstrak daun pepaya, serbuk betik hijau, serbuk biji betik, serbuk pawpaw, serbuk pepaya tulen, serbuk pepaya organik, tepung pepaya dari kami.

Siasatan