Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak Oren Tulen

Minyak Oren Tulen
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas 0010010 nbsp;

Nama Produk

Minyak Oren Tulen

Nama lain

Minyak Oren

Spesifikasi

≥ 90% limonena

Penampilan

Cecair kuning pucat

Contohnya

20 Tawaran Percuma ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah pengekstrakan

Sejuk

Bahagian Tumbuhan

Kupas

Asal

China

Pensijilan

ISO, KOSHER, FDA

Pembekal

FZIBOTECH

Gred

Makanan dan Kosmetik


Pengenalan 0010010 nbsp;

Minyak oren memberi kelegaan dari keradangan dalaman dan luaran yang disebabkan oleh sebarang faktor, seperti pengambilan racun, rempah, jangkitan, dan kesan negatif antibiotik dan ubat lain.

Ia mempunyai sejumlah manfaat kecantikan. Ia meningkatkan pengeluaran kolagen, yang diperlukan untuk kesihatan kulit. Ia dapat menghilangkan garis-garis halus dari kulit.

Minyak Oren ini menghalang pembentukan keriput, dan dengan itu melambatkan penuaan. Ia melancarkan aliran darah ke arah kulit dan membawa cahaya semula jadi.


Fungsi 0010010 nbsp;

Ia bersifat antispasmodik dan oleh itu digunakan secara meluas dalam merawat kekejangan yang menyebabkan banyak ketidakselesaan, seperti sawan, batuk berterusan, kekejangan otot dan cirit-birit.

Manfaat minyak oren manis untuk badan anda juga merangkumi peningkatan pencernaan, mengurangkan sembelit dan meningkatkan penyerapan vitamin C.

Ia menghalang pertumbuhan mikroba, dan dengan itu mensterilkan luka dan luka. Penggunaan Minyak Oren ini pada luka, melindunginya daripada dijangkiti bakteria dan kulat patogen.

Minyak Oren ini memberikan kesan menenangkan dan menyegarkan pada minda dan jiwa anda, dan mengurangkan kegelisahan dan ketegangan.


Carta aliran Minyak Oren

pure Orange Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Orange Oil price.jpg


Siasatan