Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak Jingga

Minyak Jingga
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasi Asas Minyak Jingga

Asal: China, Brazil
Kaedah Pengekstrakan: Dingin-ditekan
Rupa: Cecair kuning pucat
Bahagian tanaman yang digunakan: Peel
Kandungan: ≥90% limonene
CAS NO.:8028-48-6,8008-57-9
EINECS NO .: 232-433-8


Pengenalan Orange Oil

Minyak ini memberikan kelegaan dari keradangan dalaman dan luaran yang disebabkan oleh sebarang faktor, seperti penginginan toksin, rempah-rempah, jangkitan, dan kesan negatif antibiotik dan ubat lain.
Ia mempunyai beberapa faedah kecantikan. Ia meningkatkan pengeluaran kolagen, yang diperlukan untuk kesihatan kulit. Ia boleh mengeluarkan garisan halus dari kulit.
Minyak ini tidak menggalakkan pembentukan kerutan, dan oleh itu penangguhan penuaan. Ia menggalakkan aliran darah ke arah kulit dan membawa cahaya semula jadi kepadanya.


Fungsi Minyak Jeruk

Ia bersifat antispasmodik dan oleh itu digunakan secara meluas dalam merawat kejang yang menyebabkan banyak ketidakselesaan, seperti sawan, batuk berterusan, kekejangan otot dan cirit-birit.
Manfaat minyak oren manis untuk badan anda juga termasuk promosi pencernaan, mengurangkan sembelit dan meningkatkan penyerapan vitamin C.
Ia menghalang pertumbuhan mikroba, dan dengan itu mensterilkan luka dan luka. Penggunaan minyak ini pada kecederaan, melindungi ia daripada dijangkiti bakteria patogen dan kulat.
Minyak ini memberikan kesan menenangkan dan menyegarkan pada minda dan jiwa anda, dan mengurangkan kegelisahan dan ketegangan.


Carta aliran

pure Orange Oil.jpg


Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Orange Oil.jpg

Orange Oil price.jpg


Syarikat
Xi'an Fengzu Biological Technology Co., Ltd adalah salah satu pengeluar minyak oren China profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan minyak GMP kilang oren, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan minyak kuantiti tinggi dari kami.

Siasatan