Banner
Rumah > Berita > Kandungan

Pesanan OEM Dihantar Berjaya!

Apr 20, 2016

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd, sebagai salah satu pengeluar profesional perkhidmatan China OEM, kami telah berjaya dihasilkan dan dihantar dua perintah OEM untuk pasaran Amerika Syarikat dan sotheast pada awal April. Pelanggan telah kagum dengan kualiti barangan dan kelajuan kami.

Pada akhir bulan Mac, kami menerima dua pesanan OEM dari Sotheast dan pasaran Amerika. Kerana setiap kuantiti pesanan kurang dari 3000pcs, percetakan Sutera pada botol tidak kos efektif untuk pelanggan. Kami mencadangkan membuat label pada botol. Pelanggan bersetuju dan memberikan mereka bentuk untuk label dan kotak. Selepas menyediakan sampel dan gambar, pelanggan mengesahkan label dan kotak. Kemudian kami menghasilkan minyak dan membeli semua bahan pembungkusan. Akhir sekali, kami mempunyai pengeluaran pemasangan. Walaupun terdapat kemalangan kecil semasa pemasangan, kita menyelesaikan masalah dengan cepat dan selesai pemasangan dalam masa yang tetap. Berdasarkan kuantiti dan ciri-ciri pasaran yang berbeza, kami memilih kaedah penyampaian yang sesuai untuk pelanggan. Kedua-dua pelanggan amat berpuas hati dengan kerja kami dan mengesahkan untuk bekerjasama dengan kami dalam masa terdekat.

Selepas lebih daripada 3 tahun pengalaman pengeluaran OEM terkumpul, kita mempunyai keyakinan yang lebih kepada kerja OEM. Kami percaya kami boleh menyediakan perkhidmatan OEM yang lebih baik untuk pelanggan kami di masa akan datang.

Back