Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak mur

Minyak mur
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasi Asas Minyak Mentega

Asal: China, Arab
Rupa: Coklat merah coklat
Kaedah pengekstrakan: Penyulingan wap
Bahagian tumbuhan: Resin
Kandungan: 99.9% minyak yang tidak menentu
CAS NO .: 9000-45-7,8016-37-3
EINECS NO .: 232-543-6


Pengenalan Minyak Mentega

Pokok kecil yang merupakan sumber mur. Resin gusi yang meluntur dari luka di batangnya berwarna kuning pucat pada mulanya dan kemudian menguatkan ti hitam coklat. Minyak sedikit likat, kekuning-kuningan kepada jingga jeruk dengan aroma balsamic hangat-pedas. Kelebihan likat, minyak coklat gelap boleh diekstrak resinoid dan bukan minyak penting sulingan wap, yang lebih berguna dalam aplikasi aromaterapi. Resinid mur juga lebih sesuai sebagai penambahan minyak wangi.


Permohonan Minyak Mentega

Myrrh telah digunakan selama berabad-abad sebagai ramuan dalam kemenyan, minyak wangi, dan untuk penyemburan dan penyuapan di Mesir Kuno. Dalam tradisi rakyat ia digunakan untuk sakit otot dan plaster reumatik. Di China mo yao telah digunakan sejak sekurang-kurangnya 600B.C. Terutama sebagai herba luka dan perangsang darah. Minyak mur, disuling dari resin, telah digunakan sejak zaman Yunani kuno untuk menyembuhkan luka.


Penggunaan Minyak Mentega

Ia mempunyai ciri-ciri terapeutik yang merangkumi hormon seperti tonik-rahim (emmenagog) seperti (modulator tiroid) anticatarrhal, anti-radang, antimikrobial, antiphlogistic, astringent, balsamic, expectorant, antiseptik, fungicidal, dan afrodisiak. Salah satu cara yang paling sesuai untuk menggunakan mi adalah membakar resin mentah pada arang panas seperti yang dilakukan dahulu kala. Ritual sederhana ini akan membebaskan aroma yang tersendiri dan laluan sinar wangi yang harum yang memegang kehadiran misteri di dalam bilik. Kecenderungan pembakaran kemenyan dan mur tadi telah mengukur laluan sejarah, dan memudahcarakan navigasi rohani dalaman dan luaran.


Carta aliran

Myrrh Oil.jpg


Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

pure Myrrh Oil.jpg

Myrrh Oil price.jpg


ComapnyXi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional minyak mur minyak China, pengeluar minyak pati myrrh, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% tulen, alam, dan kilang GMR minyak mur, minyak pati myrrh , sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak wangi myrrh, minyak mentah, minyak pati minyak wangi, kemenyan dan minyak mur, minyak mentega organik, 9000-45-7, 8016-37-3, 232-543-6, minyak mreher murni dari kami.

Siasatan