Banner
Rumah > Produk >> API

Natrium Liothyronine

Natrium Liothyronine
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasasi Asas Liotironine Natrium / T3

Nama produk: Liothyronine Sodium

Sinonim: Liotironine Natrium; 3,3,5-Triiodo-L-thyronine.Na; T3; natrium L-triiodothyronine; (S) -2-AMINO-3- [4- (4-HYDROXY-3-IODOPHENOXY) -3,5-DIIODOPHENYL] PROPIONIC ACID SODIUM SALT; SODIUM (S) -2-AMINO-3- [4- (4-HYDROXY-3-IODOPHENOXY) -3,5-DIIODOPHENYL] PROPIONATE; T3 SODIUM SALT; Cyomel; Tertroxin

Rupa: Putih ke serbuk putih

Assay: 99%

Nama Kimia: 3,3 ', 5-Triiodo-L-thyronine, garam natrium

Formula molekul: C15H13I3NNaO5

Berat molekul: 690.9706

EINECS: 200-223-5

CAS No .: 55-06-1

Pembekal: FZBIOTECH

Formula Struktur:

55-06-1.png


Pengenalan Liotironine Natrium / T3

Cytomel (T3) mengurangkan kehilangan lemak. Sebagai panduan, untuk kebanyakan 12.5 mcg / hari adalah ubat "suplemen" konservatif yang seolah-olah tidak memberi kesan buruk kepada fungsi tiroid sama sekali. 25 mcg / hari adalah sejenis "suplemen" dos yang mempunyai kesan menghalang. 50 mcg / hari adalah dos semulajadi yang agak konservatif, yang tentunya lebih menghalang. 75 mcg / hari semakin banyak di kawasan masalah; 100 mcg / hari dalam banyak kes menyebabkan kehilangan saiz otot dan kekuatan.

Dos ini merujuk kepada legit T3 yang disediakan dalam tablet seperti Cytomel. Formula cecair biasanya tidak stabil dan sebagai hasilnya, nombor di atas dalam banyak kes tidak sesuai dengan pengalaman dengan produk cecair, atau untuk perkara itu, pengalaman dengan produk cair pada satu masa mungkin tidak sesuai dengan pengalaman pada waktu yang berbeda , kerana masalah kestabilan.


Penggunaan Liothyronine Sodium / T3

T3 biasanya digunakan dengan steroid anabolik kerana kesannya terhadap metabolisme badan secara menyeluruh. Adalah sangat penting untuk memahami bahawa T3 tidak sembuh dalam sifatnya yang meningkatkan sifat metabolisme - ia akan meningkatkan metabolisma lemak, karbohidrat, dan protein secara sama rata.

Oleh itu, di luar dos tertentu T3, terdapat peningkatan risiko kehilangan otot melalui peningkatan perolehan protein. Melalui penggunaan steroid anabolik dan diet yang diselaraskan dengan betul, kehilangan otot ini sebagai akibat daripada T3 dapat dicegah sebagai akibat sifat steroid theanabolic dan retaining nitrogen.


Kesan Liothyronine Natrium / T3

Kesan Cytomel pada umumnya sama tanpa tujuan penggunaan, untuk merawat hipotiroidisme atau meningkatkan kehilangan lemak dalam persekitaran prestasi. Dalam kedua-dua keadaan, hormon berfungsi sama seperti replika langsung hormon T3. Terlepas dari alasan awal untuk digunakan, kedua-dua individu harus dapat menikmati kehilangan lemak. Pesakit hipotiroidisme kini perlu mempunyai metabolisme yang lebih baik berfungsi, yang akan membantu mereka kehilangan lemak. Sering kali ini adalah dialu-alukan kerana individu mungkin memakai jumlah yang cukup lemak kerana gangguan tiroid. Untuk prestasi yang berfikiran, sekali lagi kehilangan lemak hanya dipercepatkan.

Terlepas dari alasan khusus untuk menggunakan Cytomel, sementara itu akan meningkatkan kadar metabolisme anda masih perlu diet. Untuk kehilangan lemak badan, anda mesti membakar lebih banyak kalori daripada yang anda makan. Jika anda memakan lebih banyak daripada anda membakar semua Cytomel di dunia tidak akan melakukan apa-apa untuk anda. Walau bagaimanapun, dalam penetapan prestasi dengan individu yang sudah menghasilkan jumlah T3 yang mencukupi, dia mungkin mendapati bahawa dia kini boleh mengekalkan jumlah pengambilan kalorinya sedikit lebih tinggi dari yang dia akan tanpa ia dan masih menurunkan berat badan. Oleh kerana penggunaan Cytomel, kadar kalori yang dibakar kini dipertingkatkan kerana pentadbiran lebihan hormon T3.


Penghantaran & Penyimpanan

Liothyronine Sodium T3


Imej Syarikat

Liothyronine Sodium T3 Supplier

Liothyronine Sodium T3 Manufacturer

Siasatan