Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Asid Gimnemik

Asid Gimnemik
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Gimnema Sylvestre Extract
Nama lain: asid gimnemik, ekstrak gimnema, asid gimnemik I
Formula molekul: C43H66O14
Molekul Berat: 806.976
Rupa: serbuk coklat
Titik didih: 872.1ÂșC pada 760mmHg
Ketumpatan: 1.33g / cm3
Kesucian: 25%, 50%, 75%
CAS: 122168-40-5

Keterangan Asid Gimnemik
Asid Gimnemik telah ditunjukkan untuk mengurangkan tahap gula darah apabila digunakan untuk jangka waktu yang lama. Selain itu, ekstrak sylvestre Gymnema mengurangkan rasa gula apabila ia diletakkan di dalam mulut, oleh itu ada yang menggunakannya untuk melawan keinginan gula. Dari ekstrak daun adalah glycosides yang dikenali sebagai asid Gimnemik, yang mempamerkan aktiviti anti-manis. Kesan ini, bagaimanapun, adalah jangka pendek, hanya selama lima belas menit. Extract Gymnema sylvestre kini digunakan dalam ubat semulajadi untuk diabetes dengan bahan-bahan lain seperti kayu manis, kromium, zink, biotin, banaba, huckleberry dan melon pahit. Ekstrak Gymnema bukan sahaja dituntut untuk membendung gigi manis tetapi juga untuk rawatan sebagai masalah yang bervariasi sebagai hiperglisemia, obesiti, tahap kolesterol yang tinggi, anemia dan pencernaan.

Manfaat Extract Sylvestre Gymnema
Komponen bioaktif utama Gimnema sylvestris adalah kumpulan triterpenoid saponin jenis oleanane yang dikenali sebagai asid gymnemik. Ekstrak daun adalah glycosides yang dikenali sebagai asid gymnemik, yang mempamerkan aktiviti anti-manis. Ramuan aktif herba, asid gimnemik, adalah diekstrak dari daun dan akar, dan membantu menurunkan dan mengimbangi tahap gula darah. Bentuk unik molekul asid gimnemik adalah serupa dengan glukosa, yang membolehkannya mengisi reseptor sel dalam lapisan usus, dengan itu menghalang pengambilan molekul gula. Pada orang dewasa yang gimnema sylvestre yang sihat dipercayai dapat membantu mengatasi permen untuk permen.
1. Meningkatkan paras gula darah dan keseimbangan
2.Muatkan pengambilan molekul gula
3.Curbing for sweet


Pakej & Penghantaran


Gymnemic Acid

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar profesional Cina ekstrak gymnema sylvestre 25% -75% pengilang asid gimnemik, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan kilang GMP pengilang ekstrak gymnema sylvestre 25% -75% asid gimnemik, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pengeluar kuantiti borong dan jumlah tinggi ekstrak gimnema sylvestre 25% -75% asid gimnemik dari kami.

Siasatan