Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Serbuk Lidocaine

Serbuk Lidocaine
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas serbuk Lidocaine

Kesucian: 99% oleh HPLC
Rupa: Serbuk putih atau hampir putih, serbuk kristal.
CAS NO .: 137-58-67
EINECS NO .: 205-302-8
Formula molekul: C14H22N2O
Berat Molekul: 234.34
Kesesuaian Sistem: resolusi: minimum 1.5 di antara puncak disebabkan oleh kekotoran H dan A.


Fungsi Serbuk Lidocaine

Serbuk lidokain sentiasa digunakan di bahagian-bahagian tubuh yang berlainan untuk menyebabkan rasa mati rasa atau kehilangan perasaan untuk pesakit yang mempunyai prosedur perubatan tertentu. Ia juga digunakan untuk melegakan kesakitan dan gatal-gatal yang disebabkan oleh keadaan seperti selaran matahari atau luka bakar kecil lain, gigitan serangga atau sengatan, racun ivy, oak racun, sumac racun, potongan kecil, atau calar. Lidocaine penyelesaian topikal likat juga digunakan untuk merawat sakit mulut atau tekak dan juga mengurangkan pengecut semasa mengambil gambar X-ray dan kesan pergigian.

Patch kulit Lidocaine digunakan untuk melegakan kesakitan yang disebabkan oleh sirap (neuralgia postherpetic). Lidocaine tergolong dalam keluarga ubat-ubatan yang dinamakan anestetik tempatan. Ubat ini menghalang kesakitan dengan menyekat isyarat pada ujung saraf di kulit. Ubat ini tidak menyebabkan ketidaksadaran sebagai anestesi am apabila digunakan untuk pembedahan.


Sijil Analisis

Lidocaine.jpg

Pakej & Penghantaran

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 1-5kg / Beg aluminium, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)
15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Lidocaine Powder

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pengilang lidocaine Cina profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan lidocaine kilang GMP, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk lidocaine pukal borong dan tinggi, lidocaine hcl, lidocaine hydrochloride, serbuk lidocaine, 137-58-67, 205-302-8, lidocaine 99%, lidocaine dari kami.

Siasatan