Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak pati tulen Lavender

Minyak pati tulen Lavender
Minyak FZBIOTECH Lavender
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas

Nama produk

Minyak pati tulen Lavender

Nama lain

Minyak Lavender

Spesifikasi

100% semulajadi tulen

Penampilan

Kuning cahaya ke cecair tak berwarna

Sampel

Tawaran percuma 20ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah Pengekstrakan

Penyulingan Stim

Bahagian tanaman

Bunga

Asal

China dan Perancis

Pensijilan

ISO, HALAL, FDA

Pembekal

FZBIOTECH

Gred

Kosmetik


Pengenalan

LavenderPentingminyak adalah luas-leaved pokok renek dari genus Lamiaceae dan Lavandula. Ia paling biasa ditemui dalam bunga ungu atau Violet pancang. Kebanyakan spesis adalah sangat wangi dan digunakan secara meluas di semua cawangan wangian. Mereka kebanyakannya tumbuh pada tanah Kering, cerah, kecuali untuk L. stoechas, yang lebih suka siliceous tanih.

Semua tumbuhan madu Lavender sangat popular dengan lebah.


Minyak Lavender tulen diperolehi dengan menggunakan minyak yang paling tinggi yang dipenuhi dengan Lavender atau bunga Lavender yang sebenar. Ia adalah warna kuning-hijau yang pucat dengan bau yang kuat, terutamanya disebabkan oleh Linalool dan linalyl acetate. Sebagai tambahan kepada minyak wangi dan kosmetik, ia juga digunakan sebagai sebuah perang pelarut dan Amber dalam produksi tradisional varnis.


Menggunakan

Minyak pati: mengambil 1 hingga 3 titis setiap hari, termasuk 1 sudu teh. Sudu teh madu atau didepositkan pada kiub gula. Ambil di tidur untuk mengelakkan insomnia.

Penyedutan: tuangkan minyak pati Lavender dari Februari hingga April ke dalam peresap. Tanpa peresap, tuangkan minyak pati ke dalam mangkuk besar air mendidih dan menyedut stim, menyembur stim ke dalam mangkuk dan tutup dengan tuala yang besar. Ulangi penyedutan beberapa kali sehari seperti yang diperlukan.

Insomnia dan kegelisahan


Pada tidur, memohon 3-5 titis minyak Lavender sebenar kepada lengan dan solar Plexus (tengah-tengah abdomen antara sternum dan butang perut).

Sebelum tidur, dalam mandian minyak pati yang hangat: Campurkan 20 hingga 30 titis minyak pati dengan satu Pengemas (contohnya 1 sudu teh sabun cecair tidak berbau). Sebelum menambah apa-apa minyak pati di dalam air mandi.


Kita boleh mencairkan 1 penurunan minyak Lavender dan urut perlahan-lahan kawasan yang terjejas untuk membuat ia menembusi.


Manfaat

1. digunakan medicinally, minyak pati Lavender telah didapati untuk menghapuskan bakteria berbahaya, melegakan kekejangan otot, melegakan radang, tidak menjangkiti dan otot kulit yang licin, terutamanya apabila digigit oleh serangga beracun, dan menggalakkan kerengsaan kulit yang cepat dan parut dan melegakan ketegangan otot apabila digunakan untuk urutan.


2. apabila digunakan dalam aromaterapi, sedatif ringan ini dianggap mengurangkan tekanan oleh gelombang otak yang santai, dan dikatakan mengurangkan tahap kortisol yang menyumbang kepada hormon stres.


3. untuk kosmetik: antiseptik, anti-radang, deengsa, menenangkan, menenangkan, sedatif sel, bactericide.


Laporan ujian minyak pati tulen Lavender

COA-Lavender Oil

Carta Alir

Lavender Oil.jpg


FZBIOTECH Package

Pure Lavender Oil.jpg


Siasatan