banneer
Rumah > Produk-produk >> Minyak Loji >> Minyak pati

Minyak lavender

Minyak lavender
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasasi Asas Lavender Oil

Asal: China, Perancis, UK
Rupa :: Cahaya kuning menjadi cecair tidak berwarna
Kaedah pengekstrakan: Penyulingan wap
Sebahagian daripada tumbuhan yang digunakan: Bunga
Kandungan: 99.9% minyak yang tidak menentu
Kaedah pengekstrakan: Penyulingan wap
CAS NO.:8000-28-0,97660-01-0
EINECS NO.:307-508-4


Pengenalan minyak Lavender

Lavender adalah daun renek yang luas dari keluarga Lamiaceae (atau Labiatae) dan genus Lavandula, yang paling sering di dalam bunga ungu atau ungu pada pancang, dengan kebanyakan spesies, sangat wangi, digunakan secara meluas dalam semua cabang minyak wangi. Mereka tumbuh pada kebanyakannya kering, cerah tanah berkapur, kecuali L. stoechas, yang lebih suka tanah silika.
Semua tumbuhan madu lavender sangat popular dengan lebah.
Minyak penting lavender atau minyak lavender diperolehi dengan penyulingan puncak berbunga penuh lavender benar atau Lavandula vera. Ia adalah kuning-hijau pucat cecair putih dengan bau yang kuat disebabkan terutamanya linalols dan linalil asetat. Selain penggunaannya dalam minyak wangi dan kosmetik, ia digunakan sebagai copal dan ambar pelarut dalam pembuatan varnish tradisional.


Fungsi Minyak Lavender

Infusi: Menyedot 0.8 g hingga 1.5 g bunga kering (1 sdt. 2 sdt). Dalam 150 ml air mendidih selama 5 hingga 10 minit. Ambil seperti yang diperlukan sehingga 3 kali sehari atau pada waktu tidur untuk insomnia.
Berwarna (1: 5 dalam 60% etanol). Ambil 2 ml hingga 4 ml, 3 kali sehari.
Minyak pati: Ambil 1 hingga 3 tetes sehari bercampur dengan 1 sudu teh. sudu teh madu atau disimpan di dalam kubus gula. Ambil masa tidur untuk insomnia.
Penyedutan: Tuangkan minyak pati lavender pada bulan Februari hingga April di dalam penyebar. Tanpa penyebar, tambahkan minyak pati dalam mangkuk besar air mendidih dan terhirap wap, ketepikan mangkuk dan tutup dengan tuala besar. Ulangi penyedutan beberapa kali sehari seperti yang diperlukan, atau pada waktu tidur untuk insomnia.
Tidur dan kegelisahan
Pada waktu tidur, ap ply 3-5 titis minyak esensial lavender sejati pada lengan bawah dan plexus suria (bahagian tengah abdomen antara tulang dada dan pusar).
Sebelum tidur, ambil minyak esensial hangat mandi lavender: campurkan 20 hingga 30 tetes minyak penting kepada pengemulsi (contohnya 1 sudu teh tanpa sabun cecair.) Sebelum menambah apa-apa di dalam air mandi.
Kekejangan dan kesakitan otot.
Kami boleh menyediakan minyak urut dengan mencairkan bulan Februari hingga April titis minyak lavender atau lavender dalam 1 c. sudu minyak argan. Urun perlahan-lahan kawasan yang terjejas untuk menembusi.


Carta aliran

Lavender Oil.jpg

Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Lavender Oil.jpg

Lavender Oil.jpg


Syarikat

Lavender Oil.jpg

Lavender Oil.jpg


Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional minyak lavender China, pengeluar minyak lavender yang penting, untuk semua yang anda perlukan dengan harga yang terbaik, organik, 100% tulen, sifat, dan minyak lavender kilang GMP, minyak esensial lavender , sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak lavender kuantiti borong dan tinggi, minyak pati lavender dari kami.

Siasatan