Banner
Rumah > Produk >> Monomer

L-Arginine

L-Arginine
FZBIOTECH L-Arginine
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas L-Arginine

Spec .: 99% oleh HPLC
Rupa: serbuk Kristal putih
CAS NO.:74-79-3,157-07-3
EINECS NO.:200-811-1
Formula molekul: C6H14N4O2
Berat Molekul: 174.20


Fungsi L-Arginine

Arginine adalah asid amino yang penting dalam badan untuk beberapa sebab. Ia adalah salah satu dari tiga substrat untuk membentuk Creatine yang merupakan nutrien penting (kekurangan indikasi pengurangan mental) dan juga digunakan untuk membentuk Agmatine, molekul isyarat dalam tubuh. Arginine adalah perantaraan dalam kedua-dua urea cyle (dengan L-ornithine, L-citrulline, dan arginosuccinate) dan kitaran nitrik oksida (dengan ornithine dan arginosuccinate), dan vicariously melalui ornithine ia menghasilkan struktur poliamina yang boleh mengawal fungsi selular.

L-arginine adalah tambahan yang popular untuk atlet kerana ia disebut-sebut untuk meningkatkan aktiviti Nitric Oxide dalam badan. Malangnya, kesan ini nampaknya tidak boleh dipercayai di kalangan orang dewasa yang sihat. Walaupun terdapat kajian yang telah mengukur kesan peningkatan nitrik oksida (aliran darah) mereka dipasangkan dengan kajian yang tidak menunjukkan kesan bersih. Bagi mekanisme ini, ada sebab untuk mempercayai bahawa perbezaan ini sebahagiannya disebabkan oleh penyerapan serbuk l-arginin yang tidak baik dari usus sebelum ia dapat mencapai aktiviti ketara dalam tubuh. Struktur protein (seperti enzim) yang memerlukan arginin atau kaya dengan arginin tidak kelihatan diubah suai dengan ketara.

1.L-alanine adalah bahan mentah utama untuk VB6 dan L-alaninol. Dan ia adalah bahan mentah untuk menyuntik suntikan asid amino dan cecair yang diambil secara lisan.
2.L-alanin ditambah dalam perasa kimia, minuman, asid organik, wain dan makanan masin. yang merupakan salah satu aditif yang paling penting
3.L-alanine mempunyai fuction keeping segar.


COA L-Arginine

COA OF L-Arginine

Pakej & Storag

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 1-5kg / Beg aluminium, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)
15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

L-Arginine.jpg


L-Arginine powder.jpg

 

Imej Syarikat


Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar l-arginine China profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, sifat, dan kilang GM-l-arginine, tolong hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan kuantiti l-arginine, l arginine, 74-79-3, serbuk l-arginin, l-arginine hcl, 157-07-3, 200-811-1 dari kami.

Siasatan