Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Juniper Berry Oil

Juniper Berry Oil
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasasi Asas Juniper Berry Oil

Asal: China, Itali
Rupa: Tidak berwarna ke cecair kuning pucat
Kaedah Pengekstrakan: Penyulingan wap
Bahagian tumbuhan yang digunakan: Benih dan buah
CAS No: 8012-91-7
Kandungan: α-terpineol, camphene
Bau: Dengan jarum khas pedas pedas dan aromatik


Pengenalan Juniper Berry Oil

Beri juniper adalah kerucut benih betina yang dihasilkan oleh pelbagai jenis juniper. Ia bukan buah beri yang benar tetapi kerucut dengan skala yang luar biasa dan berisi, yang memberikan rupa seperti berry. Beri hijau apabila muda, dan dewasa menjadi warna ungu-hitam selama lebih kurang 18 bulan.


Fungsi Juniper Berry Oil

Minyak Essential Juniper Berry dikreditkan sebagai sokongan, pemulihan, dan bantuan tonik. Ia popular di dalam rawatan jerawat dan untuk kulit berminyak serta dermatitis, menangis ekzema, psoriasis, dan liang disekat. Ia dianggap sebagai pemurnian dan penjelasan dan baik untuk meditasi.


Carta aliran

Juniper Berry Oil.jpg


Penggunaan Juniper Berry Oil

Minyak pati jintan Juniper digunakan dalam banyak industri, serta rasa minuman beralkohol seperti gin. Juniper adalah semak malar hijau yang sangat biasa di Eropah. Bau yang bagus adalah hebat, tetapi terdapat lebih banyak minyak jintan dan minyak pati dari segi manfaat kesihatan yang mengagumkan

Antiseptik: Minyak pati Juniper digunakan untuk menjadi antiseptik yang terkenal pada masa lalu dan orang yang cedera atau cedera dalam peperangan atau olahraga telah dirawat dengannya. Ia juga digunakan dalam kecederaan yang dialami oleh ibu dan anak semasa kerja keras. Ia secara berkesan melindungi luka daripada menjadi septik atau membangunkan tetanus.

Antirheumatic: Minyak pati Juniper menggalakkan dan meningkatkan peredaran darah. Minyak biji Juniper juga membantu dalam penyingkiran toksin seperti asid urik dari badan. Kedua-dua sifat ini membantu melawan penyakit seperti rematik, arthritis, gout, dan calculi buah pinggang, yang berkaitan dengan peredaran yang tidak betul dan pengumpulan toksin dalam tubuh. Minyak pati ini juga melegakan bengkak.

Antispasmodic: Minyak pati Juniper juga berkesan pada hampir semua bentuk kekejangan, sama ada otot, usus, pernafasan atau mana-mana kawasan lain. Minyak Juniper melegakan kekejangan otot dan membantu menyembuhkan kolera spasmodik juga. Menjadi antispasmodik, ia membantu menyembuhkan banyak masalah lain yang berkaitan dengan kekejangan atau kekejangan.


Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

pure Juniper Berry Oil.jpg

Juniper Berry Oil price.jpg


Syarikat
Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional China juniper berry oil, juniper berry essential oils produsen, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan kilang GMP juniper berry, minyak pati jus juniper, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak jintan juniper, minyak jintan juniper, minyak juniper, minyak pati juniper, minyak jintan juniper organik, 8012-91-7, minyak jintan juniper tulen dari kami.

Siasatan