Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak Jasmine

Minyak Jasmine
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasasi Asas Jasmine Oil

Asal: China, Mesir
Ekstrak: Penyulingan wap
Rupa: Cecair berminyak merah
Bahagian tumbuhan: Bunga
Kandungan: benzyl asetat, jasmone
Intensiti Bau: Sederhana
CAS NO.:8022-96-6


Pengenalan Minyak Jasmine

Minyak pati melati kami diekstrak dari Jasminum Gradiflora (synonym officinale), keluarga oleaceae dan juga dikenali sebagai jasmin, jessamine dan melati biasa.
Walaupun mahal, minyak pati ini lebih daripada sekadar bau yang indah - ia sangat melegakan, mengangkat kemurungan dan meningkatkan keyakinan, memudahkan melahirkan anak, membantu dengan masalah seksual, batuk dan nada lembut dan meningkatkan keanjalan kulit, sambil membantu mengurangkan tanda regangan dan parut.


Fungsi Minyak Jasmine
Minyak pati Jasmine mempunyai bau yang manis, eksotik dan kaya bunga.
Spesies yang lebih biasa - Jasminum grandiflorum (juga dikenali sebagai melati diraja, melati Sepanyol atau Catalina atau jati) juga digunakan untuk pengambilan minyak esensial, tetapi campuran 25% kami dibuat dari Jasminum officinale.


Carta aliran:

Jasmine Oil.jpg


Penggunaan Minyak Jasmine

Ia adalah ubat yang berharga dalam kes-kes kemurungan yang teruk dan menenangkan saraf, menghasilkan rasa yakin, keyakinan dan keghairahan, sambil menghidupkan semula dan memulihkan tenaga.
Minyak melati memudahkan penghantaran semasa bersalin: ia mempercepatkan kelahiran dengan memperkuat kontraksi dan pada masa yang sama melegakan kesakitan. Ia berkesan dalam kemurungan post-natal dan menggalakkan aliran susu ibu.
Kerana sifatnya yang menenangkan dan menenangkan, minyak melati membantu dengan masalah seksual seperti mati pucuk, ejakulasi pramatang dan kekenyangan.
Ia mempunyai kesan yang sangat baik terhadap sistem pernafasan, dengan batuk yang menjengkelkan menenangkan dan membantu dengan suara serak dan laringitis. Ia juga membantu dengan sakit otot, keseleo, dan anggota badan yang sengit.
Nada minyak melati kulit kering, berminyak, sensitif dan sensitif, meningkatkan keanjalan dan sering digunakan untuk membantu dengan stretch mark dan mengurangkan parut.


Penghantaran & Penyimpanan:

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

pure Jasmine Oil.jpg

Jasmine Oil price.jpg


Syarikat


Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional minyak melati Cina, pengeluar minyak es krim profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan minyak melati kilang GMP, minyak esensial melati , sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak jasmine kuantiti borong dan kuantiti tinggi, minyak pati melati dari kami.

Siasatan