Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Echinacoside

Echinacoside
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Echinacoside

Nama lain: Cistanche Extract Powder

Nama Botani: Cistanche Tubulosa

Bahagian Digunakan: herba keseluruhan

Bahan Aktif: Acteoside, Echinacoside

Spesifikasi: Acteoside 3.5% 9%, Echinacoside 30% 40%

Nisbah Ekstrak: 4: 1 ~ 20: 1

Rupa: serbuk kuning coklat

Kaedah Ekstrak: Air / Etanol


Pengenalan Echinacoside

Echinacoside diekstraksi dari Cistanche Tubulosa. Cistanche, yang juga dikenali sebagai intipati, adalah dunia semasa ke hampir kepupusan spesies, nilai perubatan yang tinggi, yang dikenali sebagai "ginseng gurun" reputasi, didapati lebih daripada 60 jenis Perubatan Tradisional Cina dalam ubat-ubatan gred tertinggi, mengandungi jumlah yang besar daripada amino acidshave banyak faedah, cystine, vitamin dan galian yang jarang terdapat nutrien nutrien, buah pinggang lelaki, buah zakar, zakar, gergasi dan organ seks lain, mati pucuk, ejakulasi pramatang lebih cepat, dan dipenuhi sebagai tuhan.


Fungsi Echinacoside

1.Memasukkan ingatan

Ia berkesan dapat meningkatkan ingatan, meningkatkan sindrom climacteric dan meningkatkan demensia senile.

2. menguatkan kuasa dan menguatkan buah pinggang:

Ia berkesan dapat meningkatkan lelaki dan wanita; menguatkan buah pinggang, meningkatkan fungsi seks, tersedia untuk intipati dan darah dan melindungi hati dan pundi hempedu.

3.Baik bermanfaat kepada kekejangan dan kemandulan wanita

4.Beauty Effects:

Ia boleh menahan radiasi, berkurang (Paten kebangsaan telah diisytiharkan); dan melegakan sembelit dengan julap;

Ia boleh meningkatkan imuniti dan mempunyai fungsi anti-penuaan dan anti-keletihan.


Permohonan Echinacoside

1. Kesihatan Seksual

Sebahagian daripada populariti pusingan sekitar cistanche adalah penggunaannya untuk merawat masalah yang berkaitan dengan kesihatan seksual. Malah di kebudayaan Barat, banyak orang minum teh atau menggunakan ekstrak bubuk yang dibuat dengan ramuan. Orang percaya bahawa ia boleh meningkatkan kesuburan wanita dan bahawa ia amat berguna untuk wanita yang mengalami kesukaran mengandung. Ramai lelaki menggunakan herba untuk merawat impotensi dan ejakulasi pramatang juga.

2. Sembelit

Biasanya, ia dikhaskan untuk orang yang mengalami sembelit kronik, seperti individu yang lebih tua, wanita selepas bersalin, dan orang yang terlelap. Ia sering digabungkan dengan herba lain, seperti benih dari loji hem, terutama ketika digunakan untuk merawat masalah pencernaan seperti sembelit.

3. Sistem imun

Kajian saintifik baru menunjukkan bukti keberkesanan herba. Sebagai contoh, beberapa kajian menunjukkan bahawa cistanche boleh digunakan untuk melawan penuaan. Ini juga menjadikan herba ini sangat popular di kedua budaya Timur dan Barat. Di samping itu, ia dianggap menghalang keletihan dan meningkatkan tenaga. Sesetengah kajian menunjukkan bahawa ia boleh meningkatkan daya ingatan dan meningkatkan sistem imun juga. Ramai orang percaya ramuan itu akan berfungsi sebagai anti-radang dan ia juga boleh mengurangkan tekanan darah.


Pakej & Penghantaran

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 1-5kg / Beg aluminium, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)

15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.

Shelf Life: 24 bulan

Echinacoside

Imej SyarikatSiasatan