Banner
Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Kelebihan serbuk Pregabalin

Nov 27, 2018

Pregabalinyang serupa dengan gamma – aminobutyric asid (GABA), dan struktur dan fungsi adalah sama dengan Gabapentin, yang mempunyai aktiviti anti epileptic, aktiviti analgesik dan anti-kerisauan.
Mekanisma anti epileptic tindakan Pribalin adalah tidak jelas.

Dalam kajian makmal, pregabalin mempunyai aktiviti anticonvulsant di pelbagai model epilepsi, dan bil aktiviti model haiwan adalah sama dengan gabapentin, tetapi aktiviti Pribalin 3 ~ 10 kali ganda daripada Gabapentin.
Dadah adalah salah satu ubat-ubatan yang paling menjanjikan pembangunan dadah rawatan epilepsi, dengan keberkesanan yang lebih baik dan lebih mudah pentadbiran.

Ia juga boleh digunakan untuk merawat kesakitan dan kebimbangan seperti herpes selepas Kayap neuralgia.

Di mana Nak Beli serbuk Pregabalin?
Anda mungkin perlu memahami secara mendalam tentang Pregabalin. Co. Techology biologi Fengzu Xi'an, Ltd., sebagai pembekal profesional China Pregabalin, telah devoting untuk menyediakan pelbagai Pregabalin tepung dengan harga yang menguntungkan. Anda boleh menghantar e-mel keSales@fengzusw.comsecara langsung bagi harga yang kompetitif dan pengetahuan profesional. Lama masa kerjasama, sampel percuma ada disediakan. Kita sedang mencari maju pertanyaan anda.

Back