Banner
Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Apa itu minyak kelapa Fractionation

Jan 03, 2019

Minyak kelapa fractionationadalah 100% semulajadi minyak asas, serta-merta boleh diserap oleh kulit, sangat sesuai untuk udara Perkhidmatan Urutan dan sebagai minyak penjagaan kulit, tekstur yang tulen pelembab, boleh membawa kulit lapisan filem pelindung dan liang-liang halus, kulit mana-mana yang sesuai untuk keadaan kering atau miskin yang kulit yang terbaik.


Fractionation coconut oil

Fractionation adalah penggunaan penyulingan untuk membuang asid lemak rantaian panjang, meninggalkan di tengah dan pendek di asid lemak, supaya mudah untuk mengoksidakan asid lemak rantaian panjang dan keadaan yang tidak stabil juga diselesaikan, supaya kehidupan pemeliharaan minyak kelapa split lebih lama. Minyak kelapa itu sendiri mempunyai keberkesanan yang lebih banyak, kaya dengan asid sub flaks, kestabilan keradangan saraf adalah agak baik.

Selepas smearing, meninggalkan sentuhan halus satin yang tidak berminyak seperti sebagai minyak asas tumbuhan lain. Minyak kelapa fractionation boleh disepadukan sepenuhnya dengan lain-lain minyak pati, tak berwarna, tawar, tidak meninggalkan kotoran minyak, akan merosot.

Co. Techology biologi Fengzu Xi'an, Ltd., sebagai pembekal profesional China minyak kelapa fractionation, telah devoting untuk menyediakan minyak kelapa fractionation dengan harga yang menguntungkan. Anda boleh menghantar e-mel keSales@fengzusw.comsecara langsung bagi harga yang kompetitif dan pengetahuan profesional. Lama masa kerjasama, sampel percuma ada disediakan. Kita sedang mencari maju pertanyaan anda.

Back