Banner
Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Apa itu serbuk Protein sup tulang?

Jul 10, 2018

Sup tulangsebagai makanan tradisional dari kami nenek moyang purba, ia adalah mudah untuk dibuat rumah. Jadi ia popular untuk kita sendiri atau untuk melayan tetamu, kami rakan-rakan, dan sebagainya.

Lebih penting lagi, air rebusan tulang mengandungi pelbagai nutrien, termasuk gelatin dan glycine penyembuhan. Nutrien ini berusaha untuk membaiki tisu-tisu, terutamanya menumpukan kepada usus-menyumbang kepada reputasi sup tulang sebagai ubat keseluruhan-makanan yang semulajadi dan berkesan kepada usus bocor.

Ia juga telah dipuji untuk keupayaan anti-penuaan, mengeluarkan kedutan setiap kali anda makan, terima kasih kepada Galian kolagen, iodin dan anti-penuaan (kalsium, fosforus dan magnesium) ia menyediakan. Cecair emas juga menyokong fungsi sistem imun dan membantu metabolisme, antara banyak manfaat yang lain.
Bone Broth Protein Powder.jpg

Kini kami melancarkan air rebusan tulang bentuk serbuk yang mudah-untuk-larut. Ya, ia adalah serbuk protein pekat sup tulang lembu. Tulang lembu kami diperolehi adalah organik disahkan, jadi kami boleh menjamin serbuk siap akan semua PSP percuma, bebas-GMO, No Hormones.However untuk serbuk, ia adalah ekstrak air rebusan tulang semulajadi 100% tulen tidak ditambah sebarang pengisi. Juga kilang kami telah diiktiraf dengan sijil HACCP.

Di mana Nak Beli serbuk Protein sup tulang?
Anda mungkin perlu memahami secara mendalam tentangSerbuk Protein sup tulang. Co. Techology biologi Fengzu Xi'an, Ltd., sebagai pembekal profesional China Protein sup tulang, telah devoting untuk menyediakan pelbagai serbuk Protein sup tulang dengan harga yang menguntungkan. Anda boleh menghantar e-mel kepada sales@fengzusw.com secara langsung bagi harga yang kompetitif dan pengetahuan profesional. Kita sedang mencari maju pertanyaan anda.

Back