Banner
Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Kegunaan Capsaicin serbuk-FZBIOTECH

Dec 20, 2018

Capsaicin, sebagai suatu makhluk perosak penghalau, telah digunakan sebagai fungsi biji plastik dan lapisan bagi pengilangan anai-anai, anti rodensia, untuk kegunaan dalam kabel, underground bangunan dan pembuatan perabot awam.

Serbuk capsaicin adalah satu istilah yang generik untuk mengandungi amide vanila yang menghasilkan rasa yang pedas dalam buah lada cili dan mempunyai kerengsaan yang kuat kepada pelbagai organisma dan manusia.
Semulajadi capsaicin produk serbuk putih atau kekuningan seperti jarum Kristal, jumlah kandungan capsaicin dalam produk 95%, menurut kandungannya terbahagi kepada: capsaicin kira-kira 60%, dua hidrogen capsaicin kira-kira 30%, menggugurkan dua capsaicin kira-kira 7%, tahun hidrogen capsaicin kira-kira 1%, capsaicin tinggi kira-kira 1%.

Capsaicin powder

Penggunaan serbuk Capsaicin
Serbuk capsaicin mempunyai kesan aktiviti analgesik dan anti-radang yang kuat. Agensi perlindungan alam sekitar Kebangsaan (EPA) telah mengesahkan bahawa tiada bukti capsaicin yang berbahaya kepada manusia telah dijumpai. Kebanyakannya digunakan dalam pengeluaran salap unilateral atau kompaun dan lain-lain persiapan, digunakan secara meluas dalam rawatan artritis, sakit otot, sakit belakang, bersenam terseliuh dan kayap herpes selepas neuralgia sisa itu dan penyakit-penyakit lain.
Bukan toksik biologi anti-pengotoran cat diperbuat daripada capsaicin sebagai bahan aktif untuk menghalang lampiran hidupan laut digunakan secara meluas dalam kapal-kapal laut untuk menghalang lampiran hidupan laut dan memastikan navigation biasa kapal-kapal di laut.
Capsaicin, sebagai suatu makhluk perosak penghalau, telah digunakan sebagai fungsi biji plastik dan lapisan bagi pengilangan anai-anai, anti rodensia, untuk kegunaan dalam kabel, underground bangunan dan pembuatan perabot awam.

Di mana Nak Beli serbuk Capsaicin?
Anda mungkin perlu memahami secara mendalam tentang serbuk Capsaicin. Co. Techology biologi Fengzu Xi'an, Ltd., sebagai pembekal profesional China Capsaicin, telah devoting untuk menyediakan Capsaicin yang pelbagai dengan harga yang menguntungkan. Anda boleh menghantar e-mel keSales@fengzusw.comsecara langsung bagi harga yang kompetitif dan pengetahuan profesional. Lama masa kerjasama, sampel percuma ada disediakan. Kita sedang mencari maju pertanyaan anda.

Back