Banner
Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Keberkesanan fikosianin

Aug 22, 2018

Fikosianinmempunyai anti-kanser, menggalakkan pertumbuhan semula sel darah, mengubati ovari, menggalakkan badan untuk mensintesis elastin dan lain-lain Effects.In awal abad ke-21, di Eropah, Amerika, Jepun dan negara-negara lain, fikosianin digunakan secara meluas dalam makanan dan kosmetik, bermutu tinggi pigmen semulajadi, dan dijadikan ubat biokimia. Dibangunkan oleh pihak Jepun Kang sekolah bantuan Penyelidikan Institut, keyakinan Syarikat pemakanan makanan alga menghasilkan protein (yakin) alga biru Kampach sebagai pesakit kanser, pesakit-pesakit leukemia, seperti pemulihan dadah dan makanan, untuk mencapai terkemuka gabungan kesan penyembuhan pada tahun 1986.


Phycocyanin Powder.jpg

Fikosianinboleh membantu mengawal dan mensintesis enzim penting yang diperlukan untuk metabolisma manusia, yang memainkan peranan penting dalam menghalang pertumbuhan sel-sel kanser dan menggalakkan penjanaan semula sel-sel manusia, memelihara ovari dan menggalakkan sintesis elastin dalam badan manusia. pada masa yang sama, protein alga biru mengawal sistem imun, menguatkan fungsi sistem imun, meningkatkan ketahanan penyakit tubuh manusia.
Oleh yang demikian, fikosianin yang dikenali sebagai "makanan berlian" oleh pakar makanan.
Antioksidan, radikal bebas yang sedang mencari-Cari.
Fikosianin boleh meningkatkan aktiviti sel, menghapuskan radikal bebas dalam vivo, meningkatkan fungsi ovari, menggalakkan sintesis elastin tubuh manusia yang pesat.
Menurut kajian saintifik, protein biru algal mempunyai kesan merangsang biasanya koloni pembentukan, menyerupai erythropoietin (epo);
Ia boleh menyesuaikan fungsi sel-sel darah putih dan meningkatkan aktiviti lymphocyte, meningkatkan kekuatan fizikal, menggalakkan pertumbuhan sel-sel darah merah, meningkatkan fungsi imun dan menggalakkan pertumbuhan dan pembangunan.
Anti-Alergi
Satu kajian baru oleh pasukan Universiti Taiwan yang dikeluarkan 7 Ogos mendapati bahawa protein biru algal tulen mempunyai kesan yang pembantut semua alahan.

Di mana Nak Beli serbuk fikosianin?
Anda mungkin perlu memahami secara mendalam tentang fikosianin. Co. Techology biologi Fengzu Xi'an, Ltd., sebagai pembekal profesional China fikosianin, telah devoting untuk menyediakan pelbagai fikosianin tepung dengan harga yang menguntungkan. Anda boleh menghantar e-mel kepada sales@fengzusw.com secara langsung bagi harga yang kompetitif dan pengetahuan profesional. Lama masa kerjasama, sampel percuma ada disediakan. Kita sedang mencari maju pertanyaan anda.

Back