Banner
Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Permohonan Superoxide Dismutase (SOD)

Sep 15, 2018

Superoxide dismutase dipanggil sod adalah sejenis penyediaan enzim baru. Ia mempunyai pengagihan yang sangat luas di dunia biologi, hampir dari haiwan ke tumbuh-tumbuhan, bahkan dari manusia ke organisma bersel tunggal, ada kewujudannya. Sod dianggap sebagai enzim yang paling ajaib dalam sains hayat dan pembuang sampah dalam tubuh manusia.
Sod adalah musuh semulajadi radikal bebas oksigen, adalah pembunuh nombor satu radikal bebas oksigen dalam organisma, adalah kesihatan hidup.

Permohonan SOD
1.Medicine: Terutamanya tertumpu kepada pesakit yang mengalami penyakit radang, terutamanya dalam rawatan arthritis rheumatoid, arthritis berganda kronik, infark miokard, penyakit kardiovaskular, pesakit kanser dan rawatan radiasi pesakit penyakit keradangan;
2. Sebagai penyediaan enzim biokimia, digunakan secara meluas dalam penyelidikan klinikal dan saintifik, mempunyai anti-penuaan, anti-tumor yang kuat, mengawal peranan sistem endokrin manusia.
3.Cosmetics: Boleh ditambah dalam kosmetik, dengan sifat-sifat anti-oksidatif dan anti-karat yang cemerlang.
4. Digunakan sebagai makanan kesihatan, minuman, seperti gula sod, cecair oral sod, kilang bir sod dan sebagainya sangat popular! Penambahan sod dalam minuman, gula-gula, pastri dan makanan lain boleh memanjangkan jangka hayat dan mengawal sistem endokrin tubuh manusia dengan rintangan kakisannya.

Di mana untuk membeli serbuk dismutase Superoxide?
Anda mungkin mempunyai pemahaman yang mendalam tentang dismutase Superoxide. Xi'an Fengzu Biologi Techology Co, Ltd, sebagai pembekal profesional Cina superoxide dismutase, telah mengabdikan untuk menyediakan pelbagai serbuk dismutase Superoxide dengan harga yang menguntungkan. Anda boleh menghantar E-mel ke sales@fengzusw.com secara langsung untuk harga yang kompetitif dan pengetahuan profesional. Untuk kerjasama yang panjang, sampel percuma boleh didapati. Kami menantikan pertanyaan anda.

Back