Banner
Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Pemakaian Serbuk Phycocyanin

Aug 15, 2018

Phycocyanin adalah sejenis serbuk biru gelap yang diasingkan dari Spirulina.Ia terutamanya wujud dalam cyanobacteria, alga merah dan alga tersembunyi. Saat ini, kita boleh menyediakan E18 dan E25 Phycocyanin. Fungsi ini adalah untuk menyerap tenaga (oren-kuning) dan menghantar ENERGY. Ia bukan hanya sejenis protein, tetapi juga sejenis pigmen yang boleh dimakan semulajadi yang sangat baik, dan ia adalah bahan mentah makanan kesihatan yang baik.

Phycocyanin Powder.jpg

Phycocyanin digunakan secara meluas seperti berikut:
1. Makanan asli Pewarna: Ini adalah pigmen larut air, tidak toksik, ametis, Jelas dan indah, boleh digunakan sebagai agen pewarna makanan, Kosmetik Aditif.
2. Makanan medis dan kesihatan: Ia mempunyai kesan merangsang pembentukan koloni erythrocyte, mirip dengan erythropoietin (EPO). Beberapa negara berjaya membangunkan pelbagai ubat kompleks Phycocyanin, Institut Kesihatan Jepun AIDS telah mengalami Phycocyanin dapat memperbaiki anemia, memperbaiki kejayaan laporan hemoglobin.
Pada tahun 1982, Lijima dan tikus lain telah mengkaji Phycocyanin oral untuk meningkatkan kadar kelangsungan tikus yang disuntik dengan sel-sel tumor hati, dan kumpulan eksperimen aktiviti limfosit tikus jauh lebih tinggi daripada kawalan, mereka percaya bahawa protein telah mempromosikan imuniti dan anti -Disease Function.1986 Hospital Harvard di Amerika Syarikat Schwartz dan Shklar mendapati Spirulina algae protein biru mempunyai kesan menghambat pada beberapa sel kanser.
3. Reagen khas untuk eksperimen biologi, kimia dan sitologi: Phycocyanin boleh digunakan sebagai biologi, sitologi beberapa reagen penyelidikan fotodinamik.

Di mana untuk membeli serbuk Phycocyanin?
Anda mungkin mempunyai pemahaman mendalam tentang Phycocyanin. Xi'an Fengzu Biologi Techology Co, Ltd, sebagai pembekal profesional China Phycocyanin, telah mengabdikan untuk menyediakan pelbagai serbuk Phycocyanin dengan harga yang menguntungkan. Anda boleh menghantar E-mel ke sales@fengzusw.com secara langsung untuk harga yang kompetitif dan pengetahuan profesional. Untuk kerjasama yang panjang, sampel percuma boleh didapati. Kami menantikan pertanyaan anda.

Back