Banner
Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Pemakaian Serbuk Oyster dari FZBIOTECH

Dec 27, 2018

Serbuk tiram terbuat dari daging tiram sebagai bahan mentah utama yang merupakan produk sumber laut yang baik yang diekstrak oleh peralatan khusus. Serbuk daging tiram yang kaya dengan taurine, glikogen dan bahan aktif fisiologi organisma laut, serta asid amino, zink, besi, tembaga, yodium, selenium dan unsur surih yang bermanfaat untuk tubuh manusia.

Oyster meat powder

Daging tiram adalah salah satu makanan yang kaya dengan zink. Zinc adalah unsur surih dalam tubuh manusia yang kandungannya hanya sekadar besi. Ia memainkan peranan penting dalam perkembangan seksual, fungsi seksual dan pertumbuhan sel-sel kuman. Menurut analisis, kandungan protein daging tiram kering sehingga 45% -57% 7% -11% lemak, 19% ~ 38% gula hati; Sementara, serbuk daging tiram juga mengandungi kadar magnesium yang sesuai (zink: magnesium = 2: 1), taurine dan bahan-bahan aktif yang lain. Berbanding suplemen zink tulen, intipati tiram mempunyai kelebihan yang jelas seperti nutrien yang pelbagai, penjanaan bahan aktif dan pemakanan seimbang.

Di mana untuk membeli serbuk Oyster?
Anda mungkin mempunyai pemahaman mendalam mengenai serbuk daging Tiram. Xi'an Fengzu Biologi Techology Co, Ltd, sebagai pembekal profesional China serbuk tiram, telah mengabdikan untuk menyediakan serbuk daging Oyster dengan harga yang menguntungkan. Anda boleh menghantar E-mel ke sales@fengzusw.com secara langsung untuk harga yang kompetitif dan pengetahuan profesional. Untuk kerjasama yang panjang, sampel percuma boleh didapati. Kami menantikan pertanyaan anda.

Back