Banner
Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Pemakaian serbuk Glutathione yang Dikurangkan

Dec 12, 2018

Dikurangkan Glutathione (GSH) terdiri daripada asid glutamat, sistein dan glisin. Ia wujud di hampir setiap sel badan. Glutathione boleh membantu mengekalkan fungsi sistem imun yang normal, dan mempunyai fungsi antioksidan dan fungsi detoksifikasi yang terintegrasi. Kumpulan thiol pada sistein adalah kumpulan aktifnya, yang mudah dikombinasikan dengan ubat-ubatan tertentu, toksin, dan lain-lain. Oleh itu ia mempunyai fungsi daripada pengoksidaan. Glutathione mempunyai spektrum pengekalan detoksifikasi luas, bukan sahaja untuk dadah, tetapi juga untuk makanan berfungsi. Ia digunakan secara meluas dalam makanan berfungsi seperti anti-penuaan, peningkatan imun, dan anti-tumor.
glutathione reduced powder

Di negara-negara maju seperti Eropah, Amerika dan Jepun, Ia sangat popular untuk memakai glutathione sebagai makanan berfungsi sebagai penambah bioaktif.

Ia bersamaan dengan vitamin C jika dikurangkan serbuk glutathione menjadi yogurt dan makanan bayi yang dapat menstabilkannya; ia dapat mencegah pengawetan buah-buahan. Apabila ditambahkan kepada buah kaleng kerana glutation mempunyai fungsi mencegah pigmentasi, Glutathione dapat memainkan peranan yang reda serta menguatkan asid amino kerana sifat redoks glikopeptida Apabila menambahkan glutation kepada produk mi; Glutathione boleh memendekkan masa pencampuran dalam proses pembuatan apabila ditambah kepada bahan mentah roti.

Serbuk glutathione juga luar biasa untuk memohon makanan berperisa. Telah dilaporkan bahawa glutathione mempunyai rasa daging yang kuat apabila ia wujud bersama natrium asid L-glutamat dan bahan rasa berasaskan asid nukleik atau campuran; Untuk menambahkan glutation kepada kek ikan boleh menghalang asid nukleat dan meningkatkan rasa serta keju dan makanan lain.

Selain itu, serbuk glutathione boleh digunakan untuk membuat pelbagai jenis makanan berfungsi sebagai bahan aktif berfungsi seperti minuman, kuih-muih, produk tenusu, pasta, makanan yang ditapai, dan untuk populasi istimewa (seperti wanita hamil, bayi dan kanak-kanak). Pesakit, dan lain-lain) yang direka makanan kesihatan mulut, dsb.

Oleh kerana faktor-faktor seperti struktur diet, umur, status tekanan dan faktor-faktor lain, tahap glutation dalam tubuh manusia berkurang boleh menyebabkan penuaan dini dan menimbulkan penyakit. Oleh itu, adalah perlu untuk mendapatkan glutathione dari dunia luar dan ia akan menjanjikan untuk membangunkan makanan berfungsi dengan menggunakan glutation sebagai faktor aktif.

Di mana untuk membeli serbuk Glutathione yang Dikurangkan?
Anda mungkin mempunyai pemahaman yang mendalam mengenai serbuk Glutathione . Xi'an Fengzu Biological Techology Co, Ltd, sebagai pembekal profesional China Reduced Glutathione, telah mengabdikan untuk menyediakan serbuk Glutathione Reduced dengan harga yang menggalakkan. Anda boleh menghantar E-mel ke sales@fengzusw.com secara langsung untuk harga yang kompetitif dan pengetahuan profesional. Untuk kerjasama yang panjang, sampel percuma boleh didapati. Kami menantikan pertanyaan anda.

Back