Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Asid hyaluronik

Asid hyaluronik
COA Asid Hyaluronik
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Serbuk Asid Hyaluronic

Nama lain: suntikan asid hyaluronic, serbuk asid hyaluronic suntikan

Kesucian: 99% oleh HPLC
Rupa: Kristal putih atau serbuk kristal
CAS No.:9004-61-9
EINECS No .: 232-678-0
Formula molekul: C28H44N2O23
Berat Molekul: 776.6486
Sumber: Fermented
Gred: Kosmetik / Makanan / Saya suntikan


Fungsi Serbuk Asid Hyaluronic

1. Serbuk asid Hyaluronic Dapat meningkatkan keanjalan kulit, menunda penuaan kulit.
2. Serbuk asid Hyaluronic Boleh mempromosikan pembiakan dan pembezaan sel-sel epidermis, penyingkiran radikal bebas oksigen.
3. Serbuk asid Hyaluronic Dapat mencegah dan memperbaiki kerosakan kulit. Larutan asid hyaluronic berair mempunyai kelikatan yang tinggi.
4. Serbuk asid Hyaluronic Dapat membuat penebalan fasa air; Dan tempelkan seketika selepas pengemulsi fasa minyak adalah indah, mempunyai pengemulsi yang stabil. Asam hyaluronik adalah salah satu bahan pelembap alami terbaik dari kosmetik mewah, keserasian yang baik.
5. Serbuk asid Hyaluronic Boleh ditambah kepada hampir semua kosmetik kecantikan, digunakan secara meluas dalam krim, losyen, losyen, intipati, pembersih, mandi, mencuci rambut, lumut, pengembangan, gincu dan kosmetik lain, kandungan umum ialah 0.05-0.5%.


Penggunaan Hyaluronic Acid Powder

Makanan tambahan:

Hyaluronan melalui pentadbiran lisan selepas penyerapan pencernaan, peningkatan dalam sintesis vivo hyaluronan, prekursor, penyebab kulit dan peningkatan hyaluronan yang dihasilkan oleh organisasi dan lain-lain, menjadikan kulit itu pengekalan air untuk meningkatkan, keanjalan yang kaya, pengurangan kedutan.

 

Aplikasi perubatan:

Hyaluronan boleh digunakan dalam pembedahan mata, seperti pemindahan kornea, pembedahan katarak, pembedahan glaukoma, dan pembedahan untuk membaiki detasmen retina. Hyaluronan juga boleh digunakan untuk merawat osteoartritis lutut. Mereka ditadbir sebagai kursus suntikan ke dalam sendi lutut, yang dipercayai menambah kelikatan cecair bersama, dengan itu melincirkan sendi, melegakan sendi, dan menghasilkan kesan analgesik. Hyaluronan juga telah digunakan dalam sintesis biologi scaffolds untuk aplikasi penyembuhan luka. Perancah ini biasanya mempunyai protein seperti

fibronectin melekat pada hyaluronan untuk memudahkan penghijrahan sel ke dalam luka. Hyaluronan juga digunakan dalam produk anti-pelekat, yang digunakan secara meluas dalam pembedahan panggul dan perut untuk mencegah perekatan postoperatif.

 

Aplikasi kosmetik:

Hyaluronan mempunyai keupayaan penyimpanan kelembapan yang luar biasa, oleh itu dipanggil Faktor Kelembapan Asli di dunia. Hyaluronan adalah bahan biasa dalam produk penjagaan kulit, yang boleh digunakan sebagai humectant topikal yang sangat berkesan. Pada tahun 2003,

FDA yang diluluskan suntikan hyaluronan untuk mengisi kecacatan tisu lembut, yang boleh digunakan untuk kerutan wajah, pembesaran bibir, pengurangan lipatan dan kedutan, dan penyingkiran parut.

 

Aplikasi Equine:

Hyaluronan digunakan dalam rawatan gangguan artikular pada kuda, khususnya dalam persaingan atau kerja keras. Ia ditunjukkan untuk disfungsi sendi karpal dan fetlock, terutama yang digunakan untuk sinovitis yang berkaitan dengan osteoartritis kuda. Ia boleh disuntik terus ke dalam sendi yang terjejas, atau intravena untuk gangguan kurang setempat. Ia boleh menyebabkan pemanasan ringan sendi jika disuntik terus, tetapi ini tidak menjejaskan hasil klinikal. Ubat yang diberikan secara intra-artikuler dimetabolisme sepenuhnya dalam masa kurang dari seminggu.


Pakej & Penghantaran
Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 1-5kg / Beg aluminium foil, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)
15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Hyaluronic Acid.jpg


Hyaluronic Acid.jpg


Imej Syarikat

Hyaluronic Acid.jpg


Hyaluronic Acid.jpgXi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar asid hyaluronic Cina profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan kilang GMP hyaluronic acid, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk asid hyaluronik dan asid hyaluronik, asid hyaluronik semulajadi, asid hyaluronik asid, asid hyaluronik, 9004-61-9, 232-678-0, asid hyaluronik untuk kulit, suntikan asid hyaluronik, serbuk asid hyaluronik daripada kami.

Siasatan