Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Soya Lecithin

Soya Lecithin
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Lecithin Kedelai

Nama produk: Lecithin kedelai

Nama lain: soy lecithin, soya lesitin

Sumber Loji: Kacang Kedelai

Nama Latin: Glycine max (L) mrrr.

Spesifikasi: Lecithin 20%, 40%, 60%, 80%

Kaedah Ujian: HPLC

Rupa: Serbuk Kuning Cerah

Cas No: 8002-43-5

Formula molekul: C42H84O9PN

Berat molekul: 750


Apakah Soy Lecithin?

Lecithin soya kemudiannya adalah lesitin yang boleh diperoleh daripada kacang soya. Lecithin soya terdiri daripada tiga jenis fosfolipid; phosphatidylcholine (PC), phosphatidylethanolamine (PE) dan phosphotidylinositol (PI). Lecithin soya, adalah campuran fosfolipid yang diperoleh daripada pemprosesan kacang soya dan secara umumnya diekstrak daripada minyak kacang soya. Ia secara amnya digunakan sebagai pengemulsi semulajadi atau penstabil dalam pelbagai jenis makanan serta aplikasi perindustrian.


Manfaat Lecithin Kedelai

1. Ambil lesitin pada tekanan darah dan kolesterol tinggi adalah kesan yang ketara, boleh mencegah dan merawat aterosklerosis.

2. D fosfolipid bukan sahaja untuk mengelakkan hati berlemak, tetapi juga mempromosikan pertumbuhan semula hati, manakala fosfolipid dapat mengurangkan tahap serum kolesterol, mencegah sirosis, dan menyumbang kepada pemulihan fungsi hati, ia juga boleh meningkatkan pelbagai penyakit hati yang disebabkan oleh alkohol, pencegahan sirosis.

3. Jika pesakit kencing manis makan lebih daripada 20 gram lesitin, kadar pemulihan kencing manis agak luar biasa, terutamanya untuk gangren kencing dan komplikasi aterosklerosis lain pada pesakit dengan gejala peningkatan yang ketara.

4. Lecithin kedelai boleh menguraikan kolesterol yang berlebihan, pencernaan dan penyerapan kolesterol dalam hempedu untuk menjaga cecair.

5. Lecithin boleh mempromosikan sistem dan jumlah otak pertumbuhan dan perkembangan otak.


Aplikasi Lecithin soya

Lecithin boleh didapati sebagai makanan tambahan di kedai makanan dan dadah, dalam bentuk kapsul, serbuk atau granul. Granek lecithin telah digunakan selama beberapa dekad sebagai kaedah rawatan untuk orang yang mempunyai kolesterol tinggi dan bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan. Aplikasi lesitin soya termasuk: farmaseutikal, kosmetik, produk penjagaan kulit, sabun, syampu, bahan tambahan makanan, makanan tambahan, makanan kesihatan dan lain-lain.


Pakej & Penghantaran

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 1-5kg / Beg aluminium, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)

15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.

Shelf Life: 24 bulan

Soy Lecithin

Imej SyarikatSiasatan