Banner
Rumah > Produk >> API

Diclofenac

Diclofenac
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Diclofenac

Nama: Diclofenac

CAS: 15307-86-5

Formula: C14H9Cl2NO

Berat Molekul: 278.13

Rupa: serbuk Kristal putih

Kesucian: 99%

Formula Struktur:

diclofenac.gif

Pengenalan Diclofenac

Diclofenac tergolong dalam ubat anti-radang bukan steroid (nsaid). Ia mempunyai kesan ke atas anti-radang, analgesik dan antipiretik. Digunakan dalam arthritis rheumatoid, spondylitis seks melekat, sakit sendi tidak keradangan, arthritis, reumatik artikular, keradangan sendi yang disebabkan oleh sakit, neuralgia, sakit kanser, sakit selepas trauma, dan pelbagai jenis keradangan yang disebabkan oleh demam, dan lain-lain. Bagi sesetengah haiwan, adalah toksik, seperti burung hantu.


Penggunaan Diclofenac

1. Untuk arthritis seks rheumatik akut atau kronik, osteoarthritis akut atau kronik, dadah kekakuan akut atau kronik Seks spondylitis, dsb.

2. Diclofenac juga boleh digunakan untuk dysmenorrhea.


Penghantaran dan Pakej

Diclofenac


Syarikat

Diclofenac Supplier

Diclofenac ManufacturerXi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional Cina serbuk diclofenac berkualiti tinggi, harga pukal suploin terbaik diclofenac pengeluar, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan kilang GMP yang tinggi serbuk diclofenac, bekalan pukal harga terbaik diclofenac, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk serbuk diclofenac berkualiti tinggi pukal dan kuantiti tinggi, harga pukal diclofenac terbaik dari kami.


Siasatan