Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Celastrol

Celastrol
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Celastrol

Nama produk: Celastrol

Nama lain: Tripterine

Kaedah Ujian Dan Kesucian: HPLC ≥98%

CAS.No .: 34157-83-0

Formula molekul: C29H38O4

Berat molekul: 450.61

Sinonim: (2R, 4aS, 6aS, 6aR, 14aS, 14bR) -10-Hydroxy-2,4a, 6a, 6a, 9,14a-hexamethyl-11-oxo-1,3,4,5,6,13, Asid 14,14b-oktahydropicene-2-carboxylic.

Rupa: serbuk kristal merah merah


Pengenalan Celastrol

Tripterygium wilfordii, kadang-kadang dipanggil Thunder God Vine, adalah ubat yang digunakan dalam perubatan Cina tradisional untuk rawatan demam, menggigil, edema dan karbunkel. Tripterygium wilfordii baru-baru ini telah disiasat sebagai rawatan untuk pelbagai gangguan termasuk arthritis rheumatoid, hepatitis kronik, nefritis kronik, ankylosing spondylitis, penyakit ginjal polikistik serta beberapa gangguan kulit. Ia juga sedang disiasat kerana kesan antipertilitasnya yang jelas, yang dijangkakan, boleh memberikan asas untuk perancang seks oral lelaki.


Fungsi Celastrol

Thunder God Vine telah digunakan dalam perubatan Cina untuk rawatan demam, edema, dan karbohidrat selama berabad-abad. Akar tumbuhan juga digunakan sebagai racun serangga. Selama 30 tahun yang lalu ia telah digunakan dalam rawatan rheumatoid arthritis, nefritis kronik, hepatitis kronik, trombositopenia, ankylosing spondylitis, dan penyakit kulit.

1. Ia mempunyai fungsi analgesia dan kestabilan dan kesan pada sistem saraf pusat choline;

2. Ia mempunyai fungsi mempromosikan metabolisme kulit dan mempunyai kesan yang baik untuk ulser kulit dan penyakit kulit lain;

3. Dengan fungsi membersihkan haba dan detoksifikasi, membersihkan lembab, penenggelaman pembengkakan dan diuretik;

4.Dengan fungsi batu antibakteria dan larut;

5. Ia mempunyai fungsi menguatkan saluran darah dan mempromosikan peredaran darah.


Penggunaan Celastrol

1.Dalam kedua-dua haiwan dan manusia, dosis rendah dari pelbagai ekstrak Tripterygium dapat menghasilkan ketumpatan sperma dan indeks motilitas dengan ketara menurun tanpa efek samping utama.

2. Banyak kesan sampingan yang disebabkan oleh sebatian aktif lain yang terdapat di kilang, dan tidak muncul apabila pengekstrakan tulen agen antipertilitas digunakan.

3. Selain itu, dos yang diperlukan untuk mengurangkan kesuburan adalah jauh lebih rendah daripada dos ubat standard.


Permohonan Celastrol

1) Triptolide bukan sahaja kesan anti-reumatik, dan juga kesan anti-kanser, penyelidikan klinikal anti-kanser di Amerika Syarikat adalah produk aktif aktif semulajadi penyelidikan panas.

2) Tripterine pelbagai produk semulajadi aktif biologi, yang berasal dari kulit tradisional kulit serangga Tripterygium, kajian telah menunjukkan bahawa ia mempunyai keberkesanan dementia antioksidan, anti-reumatik, anti-demam.


Pakej & Penghantaran

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 1-5kg / Beg aluminium, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)

15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.

Shelf Life: 24 bulan

Celastrol

Imej Syarikat

Siasatan