Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Aloe Emodin

Aloe Emodin
Senarai Produk FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Aloeemodin

Nama produk: Aloeemodin

Nama lain: Aloe-emodin

Rupa: serbuk halus coklat kuning

Spesifikasi: 90%, 95%, 98%

Sumber Botani: Sintesis aloin yang diperolehi

Formula molekul: C15H10O5

Massa Molekul: 270.24

CAS No .: 481-72-1

Takat Lebur: 223 ~ 224 °

Formula Struktur:

Aloeemodin.gif


Pengenalan Ringkas Aloeemodin

Aloe-emodin (AE), hidroksianthraquinone yang terdapat di daun Aloe vera, mempunyai aktiviti tumor in vitro dan in vivo antineuroectodermal tertentu. Pertumbuhan tumor neuroectodermal manusia adalah menghalangi tikus dengan gabungan imunodefisiensi yang teruk tanpa kesan toksik yang ketara pada haiwan. Kompaun ini tidak menghalang percambahan fibroblas biasa atau sel-sel progenitor hemopoietik. Mekanisme sitotoksisitas terdiri dari induksi apoptosis, sedangkan selektiviti terhadap sel-sel tumor neuroektodermal diasaskan pada jalur penyertaan dadah yang bergantung pada tenaga tertentu. Mengambil kira profil sitotoksisiti unik dan mod tindakan, AE mungkin mewakili ubat antitumor utama yang konseptual.


Faedah Aloe-emodin

1. Aktiviti anti-tumor

2. Aloe-emodin pada penghambatan sel leukemia P388 dan memanjangkan kelangsungan hidup. Salah satu mekanisme adalah perencatan DNA sel kanser, RNA dan biosintesis protein.

3. Aktiviti antibakteria

4. Penindasan imunosu

5. Aloe-emodin boleh menghalang tindak balas imun organisma, menghalang keupayaan pembersihan karbon, mengurangkan berat badan imun, mengurangkan sel darah putih, menurunkan fungsi makrofag.

6. Aktiviti pencurian.

7. Aloe-emodin mempunyai aktiviti purgatif yang kuat metabolisme bakteria usus aloe emodin, rhein, rhein anthrone, yang mempunyai kesan purgatif yang kuat.


Permohonan Aloeemodin

1. Digunakan dalam bahan tambahan makanan, ia digunakan sebagai farmaseutikal tambahan berkhasiat.

2. Digunakan dalam bidang farmaseutikal, ia digunakan untuk merawat sembelit dan menghilangkan toksin dan merawat.


Pakej & Penghantaran


Aloe Emodin

Imej Syarikat


Aloe Emodin manufacturer

Aloe Emodin supplier

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional China berkualiti tinggi aloe emodin serbuk, harga terbaik pengeluar aloe-emodin, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan kilang GMP tinggi serbuk aloe emodin berkualiti, harga terbaik aloe-emodin, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk serbuk aloe emodin berkualiti tinggi dan berkualiti tinggi, harga terbaik aloe-emodin dari kami.

Siasatan