Banner
Rumah > Produk >> API

Protein Hemp

Protein Hemp
COA Serbuk Protein Hem
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasi Asas serbuk protein Hemp
Nama produk: Serbuk protein hem
Nama lain: Biji benih protein
Rupa: serbuk halus kuning
Bahagian yang digunakan: Benih
Spesifikasi: 50%, 60%, 70%
Saiz zarah: 100% lulus 80 mesh
Kaedah ujian: TLC
Pembekal: FZBIOTECH

Pemakaian serbuk protein Hemp
Protein hemisfera memberikan asid lemak penting omega-3 dan omega-6 dalam nisbah 3: 1 yang sihat. Hemp juga merupakan salah satu daripada beberapa sumber asid gamma linolenic yang sukar diperoleh (GLA), omega-6 yang sihat yang ditanam tumbuhan yang berbeza daripada omega-6 lain yang kurang sihat.
Serbuk protein hem mempunyai 20 asid amino, termasuk sembilan asid amino penting yang badan anda tidak dapat menghasilkan sendiri dan mesti diperolehi dari sumber makanan.
Serbuk protein hem adalah bukan sahaja sebuah rumah protein protein, tetapi ia juga dimuatkan dengan asid lemak omega yang lebih sihat dan serat daripada banyak serbuk protein biasa yang lain. Ia tidak berhenti di sana - rami juga telah ditunjukkan untuk meningkatkan keletihan dan mempunyai kesan positif terhadap sistem imun.

Manfaat serbuk protein Hemp
1. Protein biji benih menyediakan asid lemak manusia penting (EFAs) dan mempunyai tak tepu yang cukup berfaedah kepada nisbah lemak tepu.
2. Protein biji benih mempunyai kandungan protein arginine 123mg / g dan kandungan protein 2 mg / g histidine. Kedua-duanya adalah penting untuk pertumbuhan kanak-kanak, dan juga untuk sintesis enzim yang diperlukan, protein amino asid sulfida yang mengandung sulfida 16 mg / g.
3. Protein biji benih juga mengandungi tahap asid amino rantai bercabang yang sangat tinggi yang sangat penting untuk metabolisme otot rangka.

Pemakanan serbuk protein Hemp
Serbuk Hem Protein kaya dengan serat, nutrien yang mempunyai banyak sifat kesihatan yang menggalakkan. Diet yang kaya dengan serat dapat menurunkan risiko penyakit jantung, diabetes tipe-2, sembelit dan penyakit divertikular, mencatatkan Harvard Public School of Health. Satu serbuk protein hem hema tunggal boleh memberikan sebahagian besar 20 hingga 35 gram serat setiap hari yang disyorkan untuk orang dewasa, kanak-kanak dan remaja yang lebih tua. Sebagai contoh, satu jenama serbuk rami mengandungi 12 gram serat setiap 30 gram sudu, jumlah yang lebih tinggi daripada kebanyakan jenis protein lain.


Pakej & Penghantaran

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 1-5kg / Beg aluminium foil, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)
15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Glutathione.jpg


Glutathione.jpg


Imej Syarikat:

Glutathione.jpg


Glutathione.jpg

Siasatan