Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pembawa

Minyak Biji Anggur

Minyak Biji Anggur
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas 0010010 nbsp;

Nama Produk

Minyak Biji Anggur

Nama lain

Minyak Grapeseed

Spesifikasi

Asid linoleat 68% -87%

Penampilan

Cecair berminyak kuning

Contohnya

20 Tawaran Percuma ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah pengekstrakan

Tekanan sejuk

Bahagian Tumbuhan

Benih

Asal

China

Pensijilan

ISO, KOSHER, FDA

Pembekal

FZIBOTECH

Gred

Makanan dan Kosmetik


Pengenalan 0010010 nbsp;

Minyak biji anggur diekstrak dari biji anggur, biasanya anggur anggur. Oleh kerana biji anggur biasanya dibuang sebagai sebahagian daripada proses pembuatan anggur, pengekstrakan dan penjualannya 0010010 nbsp; boleh menjadi sampingan yang menguntungkan, serta penggunaan produk sampingan yang cekap. Pada abad kedua puluh, minyak biji anggur mula diproses dan dijual dalam jumlah yang jauh lebih tinggi, terutamanya di Amerika Syarikat dan Eropah. 0010010 nbsp;

Dalam kosmetik, minyak grapeseed banyak digunakan. Ia sering digabungkan dengan minyak lain untuk membuat minyak urut, kerana ia meluncur dengan baik pada kulit dan ia juga mempunyai sifat pelembab. Tampaknya membantu memperbaiki kulit, kerana mempunyai sifat astringen dan antiseptik ringan. Kelebihan minyak kita ialah ia digunakan sebagai pengawet semula jadi jangka pendek dalam produk badan, sementara yang lain mengintegrasikannya ke dalam krim pelembap, pelindung matahari, dan pelbagai produk lain.


Faedah 0010010 nbsp;

1. Mengatur gangguan endokrin yang disebabkan oleh kulit kering, mengurangkan melanin, pemutihan kulit, penyingkiran melasma.

2. Antioksidan, cairkan noda;

3. Merangsang pembelahan sel dan pertumbuhan semula tisu, pengaktifan sel permukaan, mengurangkan kedutan, dan penuaan.

4. Minyak Biji Anggur ini menyedari fungsi kanser Anti-prostat, peranan tumor anti-hati, tetapi juga terhadap sistem saraf.

5. Penindasan dan penyingkiran radikal bebas, berperanan sebagai anti-alergi anti-barah.


Menggunakan 0010010 nbsp;

1. Beberapa tetes Grapeseed Carrier Oil dapat dipijat ke kulit setelah dicukur, kerana sifat astringen dan antiseptiknya membantu menyuburkan, menegangkan, dan memperbaiki kulit. 00 1 00 1 0 nbsp;

2. Ia boleh ditambahkan ke produk kosmetik seperti lip balm, krim, pelembap, pelindung matahari, dan losyen untuk menunda penampilan kulit yang menua dengan sifat antioksidannya. 0010010 nbsp;

3. Untuk membersihkan alat solek seperti eyeliner, eyeshadow, dan maskara, tuangkan beberapa tetes minyak ke cotton bud dan lap dengan lembut pada kelopak mata dan bulu mata.

4. Untuk menghilangkan kelemumur dan keriting sambil mengurangkan keguguran rambut, campurkan 10 titisan Minyak Pembawa Grapeseed dengan 2 titisan Minyak Esensial Limau dan urut perlahan-lahan ke kulit kepala untuk menyejukkan rambut dan tingkatkan kelembutan dan kelancarannya. 0010010 nbsp;

5. Untuk urutan kepala yang meningkatkan kognisi, campurkan 90 ml (3 fl. Oz.) Minyak Grapeseed dengan 7 titisan Minyak Rosemary sebelum mengurut perlahan ke kulit kepala.


Carta aliran

Grape Seed Oil.jpg


FZBIOTECH Package

Grape Seed Oil price.jpg


Siasatan